cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Roslan Shah Ingin Hentikan Perang Dengan Ifa Raziah


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 00:16:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Teruih berbalaih kenyataan di media so-siall dan mendedahkan pelbagai ceghita, kemelut antara pengacara Roslan Shah dan Ifa Raziah nampak macam takdak kesudahan. Agak hangat jugak pergaduhan depa berdua ni yang penuh dengan unsoq fitnah dan ditambah pulak dengan ghasa bebai Ifa apabila mendakwa Roslan menyumpah anak lelakinya menjadi daghai. Walaubagaimanapun hari ni, Roslan terbuka hati untuk menghentikan perang dengan Ifa ataih nasihat beberapa pihak.

Dengan ni, cheq membataikan pertemuan dengan pihak media yang pada awainya dirancang pada Jumaat 12 Januari ni. Ataih nasihat ghamai jugak, cheq takkan membuat sebarang ulasan atau maklum balaih berkenaan hal tu lagi selepaih ni. Selepaih ni, cheq hanya mau memberikan tumpuan kepada kerjaya sebagai penghiboq, mencari rejeki dan menjaga ibu yang sakit di Singapura.

cheq tak sesekali mencari publisiti murahan dengan berkelai sesama memba artis. Di sebalik semua cabaran dan dugaan hidup dilalui, cheq selului percaya ada hikmah torrrbaek di sebaliknya. Hanya Allah yang mengetahuinya. Malah, Roslan menerusi akaun Instagramnya kemarin telah membuat permohonan ampun secara terbuka kepada Ifa ataih segala kesalahan dan percakapan beliau yang menyinggung hati pompuan hat sama dok habaq tadi sebelum ni.

Pada pendapat kami, apa yang berlaku memang ada menyakitkan hati kedua-dua belah pihak. Namun, kami berharap isu ni dapat diselesaikan dengan baik. Apa agaknya reaksi Ifa terhadap permohonan ampun serta tindakan Roslan yang mau menamatkan kemelut yang depa hadapi? Sama-sama kita nantikan. SumberBerita : BH ONLINE


Roslan Shah Ingin Hentikan Perang Dengan Ifa Raziah
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme