cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Rita Rudaini Tak Ngaku Sindiaq Fattah Amin Dan Fazura


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 15:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sejak beberapa hari ni, punchline baghu pergi toilet pun dah meghoyan Fattah trendin di media so-siall. tu adalah ayat yang ghamai dok kata oleh Fazura bagi menggambaqkan betapa rindunya beliau kepada suami tersayang Fattah. Maklumlah depa kan baghu saja bergelaq pengantin baghu. terpalin baghu, timboi pulak isu Rita Rudaini didakwa menyindiaq Fattah dan Fazura dalam sebuah portai surat khabaq tempatan.

Rita jugak sebenaqnya tak paham apa yang berlaku pada mulanya pasai tiba-tiba kena ambush oleh peminat FattZura. Menurut Rita, apa yang di habaq didalam portai surat khabaq hat sama dok habaq tadi hanyalah sekadaq perkongsian beliau pasai kucin kesayangannya Dahlia dan tak ada sebarang niat untuk memerli Fattah dan Fazura.

Rita menerusi akaun Instagramnya turut melampiaskan ghasa terkilan ataih tuduhan yang dilempaqkan kepada dirinya dan turut takmau mengaku surat khabaq hat sama dok habaq tadi mau melaga-lagakan beliau bersama pasangan terkenai tu. Bersabaqlah Rita, kadang-kadang peminat ni boleh salah paham dan terlalu sensitif dengan perkara yang melibatkan artis kegemaran depa.

Bak kata Fazura, beliau harap peminat jangan terlalu taksub dengan FattZura.


Rita Rudaini Tak Ngaku Sindiaq Fattah Amin Dan Fazura

Rita Rudaini Tak Ngaku Sindiaq Fattah Amin Dan Fazura

Rita Rudaini Tak Ngaku Sindiaq Fattah Amin Dan Fazura
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme