cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Rita Rudaini Dikecam Benaqkan Anak Anak Sambut Halloween


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-31 12:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Umum mengetahui sambutan Halloween cukup meriah di luaq negara dan kebanyakkan oghang ghamai akan memakai kostum yang menyeramkan. Namun, perayaan ni jugak turut disambut oleh pelakon Rita Rudaini dan anak-anaknya. Menerusi satu perkongsian Rita di Instagram, beliau turut menghiasi rumah dengan labu-labu yang diukiaq, gula-gula untuk Trick or Treat serta gambaq anaknya Arjuna sebagai drakula si penghisap darah yang menyeramkan.

Walaubagaimanapun, ada netizen yang kughang mudah tengok Rita membenaqkan anak-anaknya menyambut Halloween walaupun ataih punca untuk berseghonok. Pada depa, niat tak menghalaikan cara. Berlaku sedikit pergadohan di ruangan komen Instagram Rita berhubung isu hat sama dok habaq tadi. walaupun dikecam, masih dok ada lagi yang mempertahankan serta menyokong Rita dan menasihatkan aktres tu tak ambik peduli akan tanggapan oghang lain.

Apa pulak pendapat hampa? Salah atau tak kalau ingin sambut sekadaq suka-suka saja?


Rita Rudaini Dikecam Benaqkan Anak Anak Sambut Halloween

Rita Rudaini Dikecam Benaqkan Anak Anak Sambut Halloween

Rita Rudaini Dikecam Benaqkan Anak Anak Sambut Halloween

Rita Rudaini Dikecam Benaqkan Anak Anak Sambut Halloween




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme