cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ricky Martin Umumkan Pernikahan Sesama Jenih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 17:56:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


macam yang semua oghang ketahui, sekitaq tahun 2010, penyanyi, pelakon dan jugak penulih, Ricky Martin penah menggempaqkan dunia apabila mengumumkan yang dia menyukai lelaki atau lebih dikenali sebagai gay. Enam tahun selepaih mengumumkan yang dia adalah gay, Ricky telah melamar buah hatinya yang merupakan soghang pelukih bernama Jwan Yosef yang dikenalinya secara kebetulan selepaih terjeronoih hati apabila tengok lukisan lelaki tu.

Kali ni, Ricky sekali lagi membuat berita sensasi apabila mengumumkan yang dia telah menikah dengan buah hatinya tu. walaupun, takdak menyatakan bila majlih perkahwinannya telah berlangsung tapi Ricky berjanji untuk membuat parti dan menjemput oghang ghamai mai ke parti tu. Ricky membuat pendedahan tu pada amerika Magazine dengan kata yang dia la nih adalah soghang suami, dan akan mengadakan parti sempena perkahwinannya tu pada beberapa bulan akan datang, dan akan habaq maklumat pasai parti tu kelak.

jelaih Ricky, walaupun perkahwinannya tu adalah sesama jantina, tapi majlih perkahwinannya telah diadakan sama macam pasangan biasa tang mana depa telah bertukaq ikraq, janji pernikahan, menandatangani dokumen, perjanjian pra-pernikahan dan sebagainya sama macam pernikahan normal. Sementara tu, sebelum bertemu dengan Jwan, Ricky dah mempunyai anak kembaq sepasang bernama, Valentino dan Matteo yang lahiaq melalui proses ibu tumpang.

Apapun, selamat penggantin baghu buat Ricky Martin dan Jwan Yosef. utaranews. com


Ricky Martin Umumkan Pernikahan Sesama Jenih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme