cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-07-21 06:24:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Huawei memang sangat terkenai sebagai smartphones yang mempunyai kamera yang sangat baik dan mampu menghasilkan gambaq yang sangat berkualiti tinggi. tu adalah sebab utama awatlaa Huawei terutamanya P10 P10 Pluih menjadi pilihan ghamai terutamanya bagi depa yang sangat mementinkan kualiti gambaq yang diambik. lebih kughang sebulan menggunakan Huawei P10, Ohmedia telah banyak kongsikan gambar- gambaq contoh dan jugak perbandingan Huawei P10 dengan smartphones lain termasuklah Samsung Galaxy S8 dan jugak iPhone 7 Pluih.

Hasilnya Huawei P10 yang dilengkapi Leica Duai Camera menghasilkan gambaq yang sangat mengagumkan. Close UpMenghasilkan gambaq close-up menggunakan Huawei P10 atau P10 Pluih ternyata sangat mudah. Gambaq yang terhasil sangat sharp dan berkualiti tinggi walau apapun subjek yang hampa semua tumpukan. kughang Cahaya / MalamKebanya smartphones memang bermasalah besaq bila ambik gambaq pada waktu malam ditempat yang kughang cahaya.

Tapi tengok gambaq di ataih ni bila kami ambik gambaq Satay di lokasi yang sangat kughang cahaya tapi gambaq yang terhasil dari Huawei P10 seolah-olah ditempat yang bercahaya lampu terang. lagu mana ni berlaku? ni pasai Huawei P10 dilengkapi dengan sensoq dan software yang genius untuk memberikan kita hasil yang seolah DLSr. Hanya perlu pilih mode Night shot , set ISO dan shutter speed kepada AUTO, dan kamera Huawei P10 akan laku yang lainnya untuk hampa semua.

Untuk hasil yang lebih baik gunakan tripod bila ambik gambaq pada waktu malam ya!Portrait ModeSemua oghang tau yang ni memang salah-satu mode kamera di Huawei P10 P10 Pluih yang menjadi faktoq utama awatlaa ianya serin digembaq-gemboq. ni pasai features ni sangat awesome! pasai P10 dan P10 Pluih dilengkapi dengan duai lens dari Leica, jadi P10 mampu menghasilkan gambaq portrait yang sangat baik lebih-kughang sama macam di iPhone 7 Pluih.

Malah dari perhatian kami, kebiasaannya gambaq yang dihasilkan P10 P10 Pluih lebih baik lagi dari iPhone 7 Pluih biaqpun pada waktu malam. Apalagi bila waktu siang kan?! Objek tak Bergerak Bokeh Zoom Aperture yang besaq dan 2x dual-lens Hybrid Zoom pada Huawei P10 membolehkan lebih banyak lapisan gambaq tercipta setiap kali gambaq diambik. ni buat gambaq yang hampa semua ambik lebih kaboq dibelakang apabila di zoom.

Di kamera P10 ada menu untuk Large Aperture Mode . Kemudian gunakan 2 jari untuk zoom dan tengok sendiri gambaq yang terhasil. SelfieZaman la la nih ni memang zaman selfie jadi tak hairanlah awatlaa smartphone berlumba-lumba untuk mengeluaqkan kamera selfie yang torrrbaek. Selain dari memuatkan kamera hadapan yang baik, Huawei turut menambah-baik fungsi software pada P10 P10 Pluih macam Facial Resouchin dan jugak Bokeh .

ni membolehkan hampa semua untuk selfie dalam Portrait Mode, kemudian pilih Art Effects dan adjust sendiri Skin Retouchin Level . Jangan tergempaq tengok muka sendiri tiba-tiba jadi cun! Haha. Gambar-Gambaq LainSecara keseluruhannya, bagi Ohmedia pengalaman dengan Huawei P10 P10 Pluih ni memang sangat mudah untuk ambik gambaq yang cun tanpa perlu banyak usaha yang membuang masa atau perlu jadi photographer hebat dulu.

Tak percaya? hampa semua boleh ke Instagram ohmedia untuk tengok lebih banyakperbandingan gambaq dari Huawei P10 ni ataupun search saja OhmediaHuawei di Instagram untuk carian yang lebih pantaih. Huawei P10 dan P10 Pluih la nih dah mula dijuai di seluruh Huawei Experience Stores dan reseller seluruh Malaysia pada ghega rasmi cuma RM2,099 P10 dan RM3,099 P10 Plus .



Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih

Review Kamera Huawei P10 P10 Pluih




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm