cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Rekaan Samsung Gear Sports Dan Gear Iconx 2017 Tertiris


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-27 14:22:02
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


masa di majlih pelancaran Samsung Galaxy Note 8 yang lepaih, Samsung menjanjikan beberapa peranti baghu yang akan menjadi penyeri kepada galaksi depa. Dari imej yang terpapaq pada skrin, Samsung memberikan gambaran peranti boleh pakai bakai dilancaqkan di IFA. Kita dah mengetahui Gear Fit2 Pro akan dilancaqkan, tapi la nih imej Gear Sports pulak tertiris.

Samsung Gear Sports ialah jam tangan pintaq yang mensasaqkan golongan pengguna yang gemaq bersukan. tak macam Gear S3, rekaannya lebih ranggi, kasuai dan warna yang ceria. Gear Sports SM-R600 ni turut disenaraikan mempunyai kemampuan kalih ayaq sehingga 5 ATM. ni membolehkannya digunakan untuk aktiviti berenang dan menyelam sehingga 50 meter. Selain daripada tu ia ghamai dok kata bakai menggunakan sistem operasi baghu Tizen 3.

0. Fon telinga tanpa wayaq Gear IconX terpalin baghu SM-R140 turut tertiris. Dari segi rekaan ia kelihatan lebih bujoq berbandin Icon X tahun lepaih. Pod simpanan merangkap pengecaih jugak lebih kecik. Gear IconX terpalin baghu ni mempunyai kemampuan bertahan sehingga 5 jam dengan sekali cas serta memuatkan 1000 lagu. IFA akan berlangsung dalam masa terdekat, kami akan buat laporan teruih dari Berlin dan apabila Gear Sports dilancaqkan hampa konfem akan mendapat maklumat terkini dari kami.



Rekaan Samsung Gear Sports Dan Gear Iconx 2017 Tertiris




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme