cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Razer Memperkenaikan Project Linda Dok Komputer Riba Untuk Razer Phone


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-09 23:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Razer hari ni turut mencurik perhatian pada acara CES 2018, tang mana untuk kali ni depa memperlihatkan sebuah dok komputer riba untuk digunakan bersama Razer Phone, dinamakan sebagai Project Linda. Melalui apa yang diperlihatkan, pengguna boleh ambik Razer Phone, dan meletakkan ia pada bahagian trackpad pada komputer riba, dan seteruihnya menguasakan serta menggunakan komputer riba berkenaan.

Project Linda ni menawaqkan skrin 13. 3-inci dengan paparan Quad HD dengan kadaq segaq semula 120Hz, storan tambahan 200GB, port USB-C dan USB-A, kamera 720p, dan papan kekunci chicklet Chroma RGB. Apabila pengguna menghubungkan telefon ke dok komputer riba ni, ia sekaliguih akan mengaktifkan antaramuka desktop yang dioptimasikan untuk penggunaan bersama papan kekunci dan tetikuih.

Pelbagai aplikasi Android jugak dioptimasikan untuk paparan desktop secara automatik. Buat masa ni, Project Linda ni masih dok pada peringkat prototaip, dan tak diketahui lagi bilakah Razer akan menawaqkannya kepada pengguna Razer Phone.


Razer Memperkenaikan Project Linda Dok Komputer Riba Untuk Razer Phone


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme