cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ranveer Singh Tak Selesa Disamakan Dengan Shah Rukh Khan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 23:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


kalau selama ni hampa meghasakan yang takdak sapa-sapa boleh menandingi kehebatan raja Bollywood, Shah Rukh Khan SRK dalam industri lakonan Bollywood, barangkali tanggapan tu perlu ditukaq pasai bintang yang semakin bersinar, Ranveer Singh ghamai dok kata bakai menandingi populariti Raja Khan tu. Malah, produser dan pengarah femes India, Aditya Chopra turut telah mengelaqkan Aditya sebagai The Next Shah Rukh Khan atau Shah Rukh Khan Yang Seteruihnya .

tu adalah disebabkan oleh kehebatan Ranveer untuk menghidupkan pelbagai watak yang diberikan padanya dengan sempuran telah menggoda hati ghamai pengarah. macam watak Ram di dalam filem Goliyon Ki Raasleela Ram-Lela atau dalam filem terbarunya, Padmavati . tang mana dalam filem yang dijaduaikan keluaq pada tahun hadapan tu, Ranveer akan melakonakan watak sultan kejam yang bernama Alauddin Khilji.

berita pasai populariti Ranveer bakai menandingi popularity SRK tu jugak turut telah menjadi tajuk utama media di India. Akan tapi, bagi pelakon Bajirao Mastani tu lakonannya masih dok tak setandin dengan sehingga perlu disamakan dengan SRK, dan tu buat dia berasa tak selesa disamakan dengan SRK. tu pasai, padanya penglibatan SRK dalam industri Bollywood tak boleh ditandingi oleh sapa-sapa tambahan pulak dia hanya pendatang baghu dalam industri yang masih dok perlu banyak belajaq.

utaranews. com


Ranveer Singh Tak Selesa Disamakan Dengan Shah Rukh Khan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme