cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-12 19:44:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Dengan pelantikan Donald Trump sebagai Perdana menteghi amerika yang ke 45, banyak spekulasi dan kome-komen buruk telah diberikan kepada beliau. Malah beliau telah diberikan kutukan selepaih penggai ke-dua waktu pemerintahannya. Adalah pasai ghamai yang tak berpuas hati dengan cara Trump memerintah dan membawa negara amerika tu ke arah yang lebih memajukan.

baghu-baghu ni, Trump telah habaq bahawa beliau akan membuat satu reformasi untuk semua percukaian bagi negara amerika. tapi apa yang membuat kan oghang ghamai marah kepada beliau adalah pasai pada mulanya beliau tak mau habaq rancangan beliau dan apakah reformasi cukai tu dengan lebih terperinci. Hasil daripada tu, rakyatnya telah memanggilnya penakut dan melambangkan dirinya sebagai ayam chicken tapi Taran Singh Braq soghang warganegara amerika telah buat satu tindakan yang lebih drastik, dengan meletakkan belon mudah alih berbentuk ayam yang rambut ayam belon tu nak semacam rambut Trump.

Tindakan Taran Singh Braq ni mendapat sokongan daripada ghamai rakyat amerika dan golongan radikai yang membantah Trump sebagai president. sapadia kah tu ayam yang berambut oren, ada sapa-sapa tau? berita tergempaq! Ada belon ayam berambutkan Trump di belakang White House. Ayam trump setinggi 30 kaki di belakang White House. cheq telah berjalan sendiri untuk tengok.

Gambaq anak cheq sedang menendang ayam tu. Taran Singh Braq bagitau beliau telah membeli ayam tu dengan ghega 1300 dollaq amerika. Untuk menunjukkan protest yang jelaih kata Trump terlalu penakut untuk mengeluaqkan penjelasan tentang pasai pulangan cukai,dan melawan Putin. Perdana menteghi adalah satu jawatan yang memikoi tanggung jawab yang berat sebagai ketua negara.

Semua tindakan yang di ambik dan melibatkan rakyat negara tu perlu di jelaih kan dan di susun rapi untuk kemudahan rakyat. A transparent goverment towards it s people .


Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut

Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut

Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut

Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut

Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut

Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut

Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut

Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut

Protest Rakyat Amerika Terhadap Donald Trump Yang Melabelkan Beliau Sebagai Penakut




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme