cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Promosi Samsung Galaxy J7 Di Senheng Ni Memang Menggoda Jiwa


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-12 14:36:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


awai bulan ni, Samsung telah pun mengumumkan sebuah telefon pintaq baghu dibawah siri Galaxy J yang mai dengan sokongan dwi-kamera di belakang. Dinamakan Galaxy J7 , ia adalah model kedua selepaih Samsung Galaxy Note 8 yang mempunyai dwi-kamera. Jadi dah tentu kualiti gambaq yang dihasilkan adalah super duper awesome. Memang sesuai sangat untuk hampa yang mengabadikan detik-detik indah serta memori kehidupan menerusi bidikan gambaq. Ok meh toknek ceghita sikit tentang pasai Samsung Galaxy J7 ni. Ia mai dengan skrin bersaiz

5. 5-inci dengan paparan HD penuh, serta menggunakan panel Super AMOLED. Galaxy J7 turut dilengkapi dengan cip lapan-teraih

2. 39Ghz, memori 4GB RAM, dan ruangan storan 32GB yang boleh ditambah menggunakan kad mikro-SD. Baterinya pulak berkapasiti 3000mAh untuk penggunaan yang lebih lama. Kamera belakangnya pulak mengabungkan kamera 13-megapixel f/

1. 7 dengan kamera 5-megapixel f/

1.

9. Untuk kamera hadapan ia menggunakan kamera 16-megapixel f/

1.

9. Memang power sungguh spesifikasi Samsung Galaxy J7 ni. Berbaloi-baloi kalau beli. Dan adalah lebih berbaloi sekiranya hampa membeli Samsung Galaxy J ni di Senheng. Sebab apa? Sebab Senheng ada tawaran yang amat menggoda jiwa sekiranya hampa mem pre-order telefon terpalin baghu dari Samsung ni di laman webnya www. senheng. com. my bermula hari ni 12 September sehinggalah 17 September kelak. Untuk makluman, Senheng menawaqkan Galaxy J7 berwarna black dan emaih . Antara offer yang konfem buat hampa teruja ialah:-

1. chemeyy kad memori Samsung 64GB Kalau hampa semua beli kat tempat lain, memang tak akan dapat apa-apa hadiah chemeyy. Tapi di Senheng, teruih dapat kad memori Samsung 64GB yang bernilai RM190. hampa semua boleh teruih masukkan ke dalam Samsung Galaxy J7 nanti. ni bermakna telefon Galaxy J hampa nanti akan ada jumlah memori sebanyak 96GB. Memang banyaklah gambaq dan applikasi yang boleh disimpan.

2. chemeyy Samsung Protection Pluih walaupun secermat mana kita menjaga smartphone, kadangkala akan ada jugak masalah yang datang melanda. Bila hantaq pergi kedai untuk dibaiki, boleh habih beratus-ratuih ringgit jugak. Dengan Samsung Protection Pluih bernilai RM198 chemeyy yang akan diperolehi apabila hampa pre-order Samsung Galaxy J7 di sini, hampa semua boleh menarik napaih lega sekiranya timboi sebarang masalah pada telefon hat sama dok habaq tadi. Hantaq je ke Samsung dan depa akan baiki secara chemeyy pada tahun yang pertama. mudah dan tak membaziaq duit.

3. Boleh bayaq ansuran selama 24 bulan ghega Samsung Galaxy J7 di Malaysia ialah RM1,59

9. Tak mahai sangat, tak mughah sangat. ghega memang cun. Tapi kalau sekaliguih nak bayaq RM1599, memang ketaq tangan dibuatnya. Sebab itulah Senheng membolehkan depa yang pre-order telefon ni di http://bit. ly/2xd7Fny untuk membayaq secara ansuran sehingga 24 bulan. Bulan-bulan cuma perlu bayaq RM6

6. 63 saja. Totai yang hampa bayaq tetap RM1,59

9. No extra whatever. torrrbaek kan?

4. Deposit cuma RM200 saja Sesetengah kedai akan ambik deposit separuh dari jumlah ghega tapi Senheng tadaklah sekejam tu. Cuma RM200 saja yang perlu hampa bayaq untuk mengesahkan pre-order Samsung Galaxy J7 . Mana ada tempat lain yang tawaqkan deposit serendah ni. Hanya di Senheng saja.

5. Boleh delivery ke rumah atau pick up di kedai Senheng Perkara yang palin leceh bila beli telefon baghu ialah nak beratoq dan dok beghebut dengan oghang ghamai. Dengan Senheng, hampa tak perlu penatkan diri hampa. Masa pre-order tu boleh pick nak ambik Samsung Galaxy J7 tu di kedai Senheng berdekatan atau boleh mintak ia dihantaq teruih ke rumah hampa. Penghantaran pulak adalah chemeyy, termasuk Sabah dan Sarawak hanya tertakluk kepada depa yang bayaq full amount . torrrbaek kan?

6. Ekstra 1 tahun warranty Sekiranya hampa mempunyai keahlian Plusone dari Senheng, hampa akan mendapat warranty 1 tahun chemeyy daripada Senheng untuk Samsung Galaxy J7 ni. ni bermaksud secara totai ada 3 tahun jaminan iaitu 2 tahun dari Samsung dan 1 tahun dari Senheng. Nasihat toknek, sebelum pre-order tu daftaqkan diri sebagai ahli PlusOne terlebih dahulu. Cuma RM12 saja. Maklumat lanjut tentang pasai keahlian PlusOne ni boleh dibaca di www. senheng. com. my atau www. senq. com. my. Jadi tunggu apa lagi? Takkan hampa semua nak lepaihkan tawaran hebat dari Senheng ni? This is the only chance untuk hampa semua dapat Samsung Galaxy J7 dengan pelbagai kelebihan. Kalau tak beli, memang rugi. Sekali lagi diingatkan, offer ni telah pun bermula dari 12 September dan akan berakhiaq pada 17 September ni. hampa cuma ada 6 hari saja untuk membuat pre-order. Sila jangan tangguh-tangguh. Tempah la la nih di www. senheng. com. my


Promosi Samsung Galaxy J7 Di Senheng Ni Memang Menggoda Jiwa

Promosi Samsung Galaxy J7 Di Senheng Ni Memang Menggoda Jiwa




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme