cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Projektoq Benq W1700 Diumumkan Mai Dengan Sokongan Resolusi 4k Dan Teknologi Hdr


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-20 17:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Media video 4K la nih semakin meningkat penularannya dikalangan peminat-peminat filem. ni dapat dilihat melalui jumlah jualan media Blu-ray 4K yang semakin meningkat, dan jugak tv-tv 4K yang mai pada ghega yang semakin mampu-milik. BenQ merupakan sebuah jenama monitoq PC dan projektoq yang cukup terkenai dikalangan fans komputer dan filem, dan pada hari ni mengumumkan kehadiran projektoq terpalin baghu depa, BenQ W1700 yang menyokong video pada resolusi 4K dan mempunyai teknologi High Dynamic Range HDR .

Projektoq W1700 ni menggunakan sistem DMD DLP Digitai Micromirroq Device yang bersaiz 0. 47 inci untuk memastikan bahawa saiz projektoq ni cukup kecik untuk dimuatkan di dalam bilik pelbagai saiz tampa sebarang masalah. Selain daripada sokongan resolusi 4K dan saiz yang kecik, projektoq BenQ W1700 ni jugak mai dengan teknologi CinematicColoq Accuracy yang merangkumi 96 peratuih daripada gamut warna Rec.

709 yang digunakan oleh ghamai pengarah filem di seluruh dunia. ni membolehkan hampa tengok filem-filem sepertimana pengarah-pengarah ni mau hampa melihatnya, tanpa sebarang cacat-cela. Bukan tu saja, projektoq ni jugak boleh digunakan sebagai sebuah projektoq pintaq apabila digabungkan dengan sebuah peranti Chromecast ataupun Amazon Fire tv Stick untuk menstrimkan rancangan tv, filem dan jugak permainan video.

Menurut pihak BenQ, projektoq BenQ W1700 ni akan tiba di pasaran Malaysia pada bulan Januari 2018 kelak pada ghega RM7999.


Projektoq Benq W1700 Diumumkan Mai Dengan Sokongan Resolusi 4k Dan Teknologi Hdr
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme