cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Produksi Meletop Tak Ngaku Tukaq Rancangan Las Menet Sehingga Fattah Amin Tarik Diri


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-14 21:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Gara-gara isu Fattah Amin yang menarik diri sebagai tetamu jemputan rancangan MeleTOP pada las menet, aktoq tu serta produksi MeleTOP dihimpit pelbagai spekulasi dan kecaman daripada netizen. walaupun Fattah belum memberikan apa-apa kenyataan. Produksi MeleTOP menerusi akaun Facebook rasmi depa tampil memintak ampun ataih apa yang berlaku dan turut menjelaihkan perkara yang sebenaq.

Menurut pihak MeleTOP, susunan rancangan pada malam Selasa tu telah dipersetujui oleh semua pihak dan tak timboi isu Fattah tiba-tiba tarik diri pasai takmau bersemuka dengan bekaih buah hatinya, Neelofa sebagai pengacara rancangan hat sama dok habaq tadi. Difahamkan, pengurusan Fattah iaitu Fastyle Asia jugak memaklumkan artis depa tu betoi-betoi ada urusan kecemasan sehingga meninggaikan set MeleTOP dalam keadaan tergesa-gesa sehingga pihak produksi terpaksa mengejaq beliau untuk mendapatkan mikrofon yang masih dok melekat di badan Fattah.

depa jugak dah mengadakan mesyuarat dengan pihak Fattah dan akan menjawab segala persoalan tak lama lagi.


Produksi Meletop Tak Ngaku Tukaq Rancangan Las Menet Sehingga Fattah Amin Tarik Diri

Produksi Meletop Tak Ngaku Tukaq Rancangan Las Menet Sehingga Fattah Amin Tarik Diri
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme