cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Pompuan Suka Lelaki Hebat Pick Up Line Atau Macho Direct To The Point


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-14 17:52:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Hai. . . Indahnya bila dua hati menjadi satu. Bila kami tonton video 30 saat sebab ada Neelofa kat dalam ni, terpikiaq jugak berapa ghamai lelaki sebenaqnya yang dapat pikat hati pompuan idaman depa menggunakan ayat-ayat pick-up line tangkap leleh penuh romantik ni? Memang betoi-betoi berlaku atau berlaku dalam tv saja? Hari ghaya nanti, ghamai awek yang datang rumah nak beraya. Tak pun yang lelaki pergi beraya rumah awek idaman hati depa. Tapi apa patut dibuat untuk menggoda hati crush kita ni agaknya? Lelaki yang pandai buat pick-up line ni biasanya memang mudah untuk menggoda hati pompuan. Tapi kena ingat bukan semua pompuan suka dengan sikap lelaki yang macam tu. Ada jenih pompuan yang suka lelaki direct to the point . Alaaa oghang kata lelaki yang lebih macho dan gentleman la. Cakap teruih suka habih ceghita tak payah nak berkias- kias macam. pompuan jenih ni anggap lelaki yang rajin guna pickup-line ni jenih lelaki manih mulut dan barangkali mudah jugak untuk pikat pompuan lain. Haha!Bak kata Neelofa dan lelaki misteri dalam video kat ataih ni; Bila pintu hati dah terbuka, lebih mudah untuk berkongsi . Tapi hati cheq terbuka untuk awak Mana awak tau? Masa cheq jumpak awak malam tadi Bila?! DALAM HATI cheq . . . Cia Cia Cia! Haha!So hampa semua yang pompuan tu, cuba try test komen sikit lelaki jenih mana satu hampa semua lebih suka? Lelaki jenih ayat-ayat manih dengan pick-up line untuk mengurat hampa semua atau lelaki jenih yang lebih direct to the point dan macho gitu?Tapi apa yang pentin belajaq untuk berkongsi apa saja dengan oghang lain samaada ceghita gembira, meghajok, atau apa saja sebab bila pintu hati dah terbuka, lebih mudah untuk berkongsi ya tak?Buat Video Parody Neelofa Dan Menang RM10,000!!Kongsikan kegembiraan bersama YES. Kalau hampa semua jenih pandai buat parodi, YES sedang anjoqkan Neelofa Cheesy Video Parody Contest yang menawaqkan hadiah berjumlah RM10,000. Hanya buat video parodi video kat ataih tu dan upload ke Instagram. Syarat penyertaan:

1. LIKE Facebook YES 4G dan follow Yes 4G di Instagram

2. Rakamkan video parodi palin panjang 1 minit berdasaqkan video Lofa Dalam Hatiku di bawah.

3. upload video parodi hampa ke Instagram sendiri.

4. Jangan lupa letak hashtah YesDalamHatiKu, YesLofaYou, dan tag YES4G

5. Kongsi video parodi hampa semua ke Facebook sendiri. Pastikan akaun Instagram hampa public begitu jugak dengan postin di Facebook pastikan ianya public untuk mudah penyertaan dikesan. Tarikh penyertaan adalah dari 5 Jun hingga 21 Jun 2017 saja. Dah takdak banyak masa, so cepat tengok video kat ataih tu dan buat parodi. Penyertaan ni terbuka kepada semua rakyat Malaysia dan berumoq 18 tahun ke ataih serta merupakan pelanggan YES yang aktif. Nak hantaq lebih daru satu penyertaan jugak takdak masalah. Mana tau ada rejeki bulan puasa ni hadiah bernilai RM10,000 tu menjadi milik hampa semua. Kongsikan kegembiraan bersama YESAda lagi berita hangat Yes nak kongsi dengan hampa semua. Huddle XS 4G LTE yang baghu dah keluaq! Dapatkan peranti ni secara chemeyy dan 20GB data dengan melanggan pelan Yes Postpaid, hanya RM78/ Sebulan. mudah je. Klik di sini untuk maklumat lanjut.


Pompuan Suka Lelaki Hebat Pick Up Line Atau Macho Direct To The Point

Pompuan Suka Lelaki Hebat Pick Up Line Atau Macho Direct To The Point

Pompuan Suka Lelaki Hebat Pick Up Line Atau Macho Direct To The Point








ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm