cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pompuan Ni Mudah Untuk Meghajok Tapi Sebenaqnya Amat Mudah Untuk Memujuk Depa


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-24 12:52:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Bagi depa yang mempunyai kenalan pompuan, hampa konfem penah ghasa buntu lagu mana ingin memujuk depa masa depa meghajok. hampa bacalah buku tentang pasai relationship banyak mana sekali pun, isu ni konfem jadi satu kemusykilan. Biasa lah kan, mood pompuan ni mudah berubah-ubah. Satu masa semuanya ok, tiba-tiba datang angin dia tak tentu pasai nak meghajok.

Rupanya ada benda yang di terasa. barangkali dengan perbuatan kita. Boleh jadi, awai-awai lagi dia simpan meghajok dia sebab hampa tak bukakan pintu gheta untuknya. Perkara yang sempoii pun boleh jadi hal besaq. tapi, hampa perlu ingat, walaupun mood depa cepat berubah, maka cepat jugalah ghasa meghajok depa tu mudah untuk di pujuk. Kadang-kadang dengan benda yang sempoii pun dah boleh pujuk depa ni.

ambik contoh adik comey kita ni yang bernama Yeseo. Dalam video ni, Yeseo sedang meghajok pasai ibunya tak dapat ikut bersama depa semasa berjalan-jalan. Puaslah ayahnya ingin memujuk si comey kecik ni, tapi dengan hanya satu benda yang mudah, Yeseo hilang teruih merajuknya. lagu mana, mudah bukan. dengan hanya bunyi dari kasutnya, si Yeseo teruih jadi gembira.

tapi, hampa janganlah harap kan kaum pompuan akan mudah hilang rajuknya dengan macam Yeseo. Yeseo masih dok kecik, maka semua perkara jadi syok untuknya. Untuk pujuk pompuan hampa, hampa perluah berfikiran lebih luas sedikit. tak perlu yang terlalu mencabaq sampai habih beribu-riban. Perkara yang sempoii yang hampa boleh dapat di sekelilin hampa.

pompuan ni hanya ingin kan tumpuan pada depa. Kalau tak hilang jugak rajuknya tu, hampa beli kasut macam Yeseo untuk teman pompuan hampa. Kemudian bertawakailah, harap-harap mood dia berubah.


Pompuan Ni Mudah Untuk Meghajok Tapi Sebenaqnya Amat Mudah Untuk Memujuk Depa


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme