cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Pompuan Ni Dedah Video Wechat Shukri Yahaya


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-13 03:52:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Bermula dengan screenshot perbualan di WeChat, la nih pompuan yang mendakwa dirinya telah digoda oleh Shukri Yahaya tampil lagi dengan pendedahan terpalin baghu iaitu screenshot perbualan video yang didakwa sebagai pelakon lelaki berkenaan. BACA: Kalau Nak Curang, cheq Cari Yang Lagi cun Dikenali sebagai Sarah Danielle gambar , pompuan yang jugak merupakan model sambilan tu menjelaihkan kepada mStaq Online, dia mula kenai Shukri masa pelakon berkenaan dok ada di kola Kangsaq ataih urusan penggambaran.

cheq takdak apa-apa niat buruk selain mau menghentikan gangguan dia. Sejak ceghita ni heboh dia padam akaun Wechat peribadinya dan profile Instagram pun dia tukaq. awat dia nak ketaq lutut kalau tak bersalah, malah Instagram cheq jugak disekat dari akaunnya, jelaihnya. Bagaimanapun, tak mau teruih melatah, Shukri menyifatkan gosip melibatkan namanya ni bukanlah masalah besaq baginya selain turut berharap semuga perkara hat sama dok habaq tadi tak dipanjangkan.

Apa lagi yang dia nak? tak takutkah dia kalau cheq ambik tindakan? cheq diam sebab baloq nak panjang ceghita pasai perlu menjaga reputasi diri dan maruah keluarga. oghang yang kenai cheq, tau sapadia cheq, jelaihnya lagi. rtky/s


Pompuan Ni Dedah Video Wechat Shukri Yahaya

Pompuan Ni Dedah Video Wechat Shukri Yahaya

Pompuan Ni Dedah Video Wechat Shukri Yahaya

Pompuan Ni Dedah Video Wechat Shukri Yahaya

Pompuan Ni Dedah Video Wechat Shukri Yahaya




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm