cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Pizza Hut Malaysia Mula Mengintegrasikan Penggunaan Robot Dan Aplikasi Ar Di Restoran


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-10 19:46:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Pizza Hut Malaysia hari ni mengumumkan inisiatif mendigitaikan restoran depa, tang mana bermula dari cawangan di Sunway Pyramid hari ni, Pizza Hut telah mula mengintegrasikan sokongan penggunaan robot, selain beberapa ciri-ciri digitai lain termasuk penggunaan aplikasi Augmented Reality untuk memudahkan pembelian makanan. Untuk penggunaan robot, buat masa ni, robot yang digunakan di restoran Pizza Hut berfungsi untuk menceriakan pengunjung dengan bermain kuiz, menyanyikan lagu, dan beberapa aktiviti ringkaih lain.

Selain daripada robot, la nih Pizza Hut turut menyediakan aplikasi AR untuk digunakan bersama menu dikedai. Melaluinya, pengguna boleh mendapat pengalaman dan idea awai untuk makanan yang bakai ditempah oleh depa. Pizza Hut jugak la nih turut menyediakan sebuah panel khusus untuk memudahkan pembeli membuat pembelian untuk membawa pulang makanan.

Melalui panel tempahan yang disediakan, pengguna turut boleh memilih untuk membuat pembayaran secara kad kredit atau tunai. Segala proses pendigitalan ni akan dilaku oleh Pizza Hut secara berperingkat di beberapa cawangan restoran depa. Langkah ni dijangka akan menjadikan urusan restoran lebih efisyen, selain pada masa yang sama menarik pelanggan ke restoran depa.



Pizza Hut Malaysia Mula Mengintegrasikan Penggunaan Robot Dan Aplikasi Ar Di Restoran




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme