cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Persoai Lagu Mata Tak Terpilih Ke Akhiaq Ajl32 Ayda Jebat Dilabel Kaduk Naik Junjung


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-14 15:12:02
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Apabila satu majlih hiburan selesai, biasanya ada cakap-cakap mengenainya. tu boleh ghamai dok kata perkara biasa di arena muzik Malaysia. Bak kata oghang, rumah dah siap, pahat masih dok berbunyi. kemarin, balaih Ayda Jebat kepada peminatnya di Instagram pasai lagu Mata dendangannya tak terpilih ke Akhiaq AJL 32 barangkali pasai juri tak sukakannya, telah mendapat perhatian ghamai.

soghang Netizen di Twitter telah menulih pasai Ayda yang dianggapnya kaduk naik junjung pasai kenyataan hat sama dok habaq tadi. Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya. Pengguna Twitter tu, IniAlannn nendakwa Ayda sepatutnya bersyukoq pasai berjaya ke Separuh Akhiaq AJL: Okay, bukan main pedaih lagi kritikan IniAlannn terhadap Ayda.

Tulisannya di Twitter telah menjadi viral dengan mendapat lebih dari 800 Retweets. Bagi depa yang tak berkesempatan menonton persembahan Ayda, boleh menontonnya di bawah di rangkaian YouTube rasmi TV3: Dalam pertandingan, layak atau tak, kalah dan menang dah jadi adat. Apa pun keputusan juri, yang konfem, janganlah berputuih asa dan cuba try test lagi di lain kali sehingga berjaya.

Apa kata hampa? toknek. com


Persoai Lagu Mata Tak Terpilih Ke Akhiaq Ajl32 Ayda Jebat Dilabel Kaduk Naik Junjung

Persoai Lagu Mata Tak Terpilih Ke Akhiaq Ajl32 Ayda Jebat Dilabel Kaduk Naik Junjung


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme