cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Permohonan Reman Boy Iman Ditolak Netizen Luah Ghasa Frust


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-16 12:16:02
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Selepaih beberapa kali kena tahan reman berikutan keh penipuan banglo mampu milik bernilai RM6. 2 juta, Pengarah Urusan DBI Properties, Boy Iman akhiaqnya dibebaihkan kemarin selepaih Mahkamah Majistret Bukit Mertajam, Seberang Perai menolak tempoh lanjutan reman yang dibuat oleh pihak polih. Menurut peguam Boy Iman, mahkamah menerima permintaan pihaknya untuk membebaihkan Boy Iman dan tiga lagi suspek ataih alasan depa dah lama kena tahan reman iaitu sejak 2 Oktober lepaih.

Menerusi gambaq yang dikongsikan di Kosmo Online, Boy Iman nampaknya ghenyih gembira sambey membuat thumbs up masa dibebaihkan. Rata-rata netizen yang mengikuti perkembangan keh ni melampiaskan ghasa tak puas hati dengan pembebasan Boy Iman. Iyalah, pasai kebanyakkan pembeli yang tertipu adalah depa yang dah berumoq dan tak mempunyai banyak wang serta dah menghabihkan wang simpanan depa untuk membeli rumah pasai termakan dengan janji muhung Boy Iman.

Harapnya walaupun Boy Iman dah dibebaihkan, isu ni tak akan teruih dibiaqkan saja dan teruih senyap. Keadilan untuk depa yang dah ditipu tu haruihlah diperjuangkan pasai bukannya mudah untuk mencari wang ringgit dalam zaman susah macam la la nih.


Permohonan Reman Boy Iman Ditolak Netizen Luah Ghasa Frust

Permohonan Reman Boy Iman Ditolak Netizen Luah Ghasa Frust

Permohonan Reman Boy Iman Ditolak Netizen Luah Ghasa Frust




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme