cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Perkhidmatan Grabhitch Akan Ditamatkan Pada 18 Jun 2017


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-14 22:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Didalam penawaran perkhidmatan yang ditawaqkan oleh Grab, salah satunya adalah GrabHitch yang membolehkan pengguna menumpang kenderaan pemandu lain. Yang membezakannya adalah pemandu hat sama dok habaq tadi tak semestinya memandu GrabCaq, dan pengguna perlu meletakkan jaduai depa sebelum menggunakannya. Selang setahun selepaih pengenalan perkhidmatan ni, Grab mengumumkan yang mana perkhidmatan GrabHitch akan ditamatkan berkuatkuasa Ahad, 18 Jun 2017.

Bermula tarikh ni jugak penawaran GrabHitch tak lagi akan terpapaq dan pemandu yang berdaftaq dengan GrabHitch disarankan untuk mendaftaq sebagai pemandu GrabCaq. Penamatan perkhidmatan ni jugak dikaitkan dengan perkhidmatan GrabShare, yang membolehkan pengguna berkongsi GrabCaq dengan penumpang lain. Bahkan GrabShare membolehkan pengguna mendapatkan tempahan secepat barangkali, berbandin GrabHitch yang mempunyai tempoh minimum untuk dok tunggu 15 minit, disampin kebarangkalian yang rendah untuk mendapatkannya pasai ia tertakluk kepada pilihan pemandu.

Dengan pengumuman ni, salah satu perkhidmatan perkongsian kenderaan untuk perjalanan jarak jauh telah tamat. Adakah hampa akan menggunakan GrabShare untuk perjalanan jarak jauh ?


Perkhidmatan Grabhitch Akan Ditamatkan Pada 18 Jun 2017
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme