cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Peranti Daydream Kendiri Lenovo Mirage Single Dilancaqkan Bersama Mirage Camera


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-10 14:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Platform realiti maya Daydream telah dilancaqkan oleh Google pada tahun 2016. Jutaan peranti Android boleh menggunakannya apabila dipadankan dengan Daydream View. Bagi depa yang meghasakan leceh memasukkan peranti ke dalam View, Lenovo Mirage single telah dilancaqkan dan ia peranti realiti maya Daydream kendiri. Peranti realiti maya kendiri ni dijana menggunakan Snapdragon 835, memori sebesaq 4GB RAM dan skrin dengan sudut pemandangan 110 darjah.

Sokongan WorldSense membolehkan pemakai bergerak di dalam dunia maya secara tiga dimensi. Ia turut mai dengan pengawai Daydream Controller. Pada waktu yang sama Lenovo Mirage Camera turut dilancaqkan. Kamera ni merakam video realiti maya 180 darjah yang kemudian boleh ditonton semula menggunakan peranti realiti maya sep erti Mirage single. Ia dijana pemproses Snapdragon 626, memori sebesaq 2GB RAM, storan 16GB dan dwi-kamera 13-Megapixel.

Kedua-dua Lenovo Mirage single dan Mirage Camera akan mula dijuai pada suku kedua 2018.


Peranti Daydream Kendiri Lenovo Mirage Single Dilancaqkan Bersama Mirage Camera
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme