cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Penyanyi Lagenda Aishah Tak Dapat Tajaan Baju Untuk Gv4


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-07 15:18:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


sapadia yang tak kenai dengan penyanyi lagenda Aishah? Kemunculan beliau dalam program Gegaq Vaganza 4 buat ghamai yang teruja apatah lagi suagha Aishah sehingga hari ni masih dok lagi mantap sehingga mendapat standin oviation daripada penonton masa menyanyikan lagu hitsnya, Janji Manismu. Walaubagaimanapun, timboi isu apabila ada beberapa netizen mempersoaikan gaya busana Aishah yang dilihat terlalu ringkaih dan tak gah lebih-lebih lagi gaun berwarna merah yang dipakai oleh beliau pada minggu ke 2 GV4 yang dianggap tak sesuai dengan Aishah sebagai soghang lagenda.

Timboi ura-ura kata takdak pihak yang mau menaja pakaian untuk persembahan Aishah pada program GV4. betoi ke? mai kita tengok apa balaih Aishah pasai ura-ura hat sama dok habaq tadi :- Buat masa ni, Aishah menerusi akaun Facebooknya habaq beliau memerlukan tajaan untuk aksesorinya bagi konsert ke 3 nanti.

Jadi, kalau sapa-sapa yang ingin menaja beliau boleh lah berbuat demikian. Pada kami Aishah soghang artis yang selayaknya menerima tajaan seluruhnya pasai beliau dah berpuluh tahun dalam bidang seni dan bakatnya jugak sangat tak ternilai.


Penyanyi Lagenda Aishah Tak Dapat Tajaan Baju Untuk Gv4
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme