cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pengguna Xpax Boleh Buat Perayauan Di Negara Asean Pada Ghega Serendah Rm1


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-09 23:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Celcom la nih membolehkan para pengguna pelan prabayaq Xpax untuk kekai berhubung masa dok ada di luaq negara pada ghega serendah RM1 sehari. Melalui pakej 1 Day Roam Basic Internet, pengguna Xpax boleh kekai menggunakan WhatsApp, WeChat, dan pelbagai perkhidmatan permesejan sosial lain pada ghega serendah RM1. Namun, ia terhad untuk pengguna di negara Indonesia, Singapura, Kemboja, Myanmaq, Brunei, Laos, Filipina, Thailand dan Vietnam.

macam penawaran perkhidmatan internet asaih lain, melalui langganannya, ia menawaqkan akses internet pada kealjuan 64kbps. barangkali disebabkan tu Celcom memfokuihkan penawaran ni untuk perkhidmatan permesejan. Pengguna Xpax boleh melanggannya dengan mendail 118 daripada telefon depa, dan mengaktifkan pakej 1 Day Basic Internet Pass pada ghega RM1 sehari.

Disampin penawaran ni, pengguna turut boleh melanggan pas RM10 untuk penggunaan internet berkelajuan tinggi 50MB dan 1GB untuk Facebook, Twitter, WhatsApp dan WeChat. Walaubagaimanapun penawaran ni hanya terhad di sekitaq 10 buah negara saja. Untuk negara lain, pengguna terpaksa melanggan pas data sehari untuk perayauan pada ghega RM38 untuk kuota sehingga 500MB.Pengguna Xpax Boleh Buat Perayauan Di Negara Asean Pada Ghega Serendah Rm1
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme