cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pengecaih Pantaih Untuk Iphone X Dan Iphone 8 Dijuai Berasingan Ghega Bermula Dari Rm229


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-13 13:32:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Selamat datang ke dunia pengecasan pantaih kepada Apple iPhone 8, 8 Pluih dan X. Setelah bertahun bertegaih tak menyokong fungsi yang telah menjadi standard pada platform Android sejak beberapa lama, Apple akoq dengan permintaan peminat. Ketiga-tiga model iPhone terkini boleh dicaih sehingga 50 peratus dalam masa hanya 30 minit. tapi Apple tak menyertakan pengecaih pantaih dengan setiap pembelian peranti baghu ni.

Sebaliknya pengecaih standard 5W 5V, 1A yang lama saja diberikan. Untuk menggunakan sistem pengecasan baghu ni tiga pengecaih berasingan boleh dibeli teruih dari Apple. Tiga model ditawaqkan iaitu 29W USB-C Power Adapter, 61W USB-C Power Adapter dan 87W USB-C Power Adapter. ghega jualan bermula dari RM 229 sebuah. ni adalah ghega tanpa kabel USB-C yang dijuai berasingan pada ghega bermula RM 119 seutaih.

berita baik di sini ialah sekiranya hampa pemilik Apple MacBook model baghu, pengecaih ni turut boleh digunakan untuk komputer riba hampa. Jadi kami ingin mengingatkan bakai pembeli iPhone 8 dan iPhone X untuk bersedia membelanjakan lebih kurang RM 348 untuk menikmati fungsi pengecasan pantaih.


Pengecaih Pantaih Untuk Iphone X Dan Iphone 8 Dijuai Berasingan Ghega Bermula Dari Rm229
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme