cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pengantin Lelaki Tak Jengoi Di Majlih Pernikahan Pengantin Pompuan Failkan Saman


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-08 02:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


THAILAND Berang boipren tak jengoi pada hari pernikahan, pompuan failkan saman terhadap lelaki berkenaan, lapoq mStaq Online. Arunee Jaengkrachang, 24, sepatutnya menikah dengan teman lelakinya, Boonyang Sawatdee, 26, di rumahnya di Kampung Khaodin, daerah Kabin Buri, pada 22 Oktober lepaih. tapi Boonyang menjelaihkan bahawa dia tak datang pada hari tu pasai dia tak mampu menyediakan wang hantaran yang telah ditetapkan oleh keluarga Arunee.

Difahamkan, keluarga kedua-dua pihak sebelum ni telah bersetuju dengan penetapan wang hantaran berjumlah 200,000 Baht RM25,563 . Sehari sebelum majlih tu, Boonyang telah bertemu dengan mak pak teman wanitanya untuk persiapan terakhiaq tanpa menunjukkan sebarang tanda-tanda yang mencurigakan macam akan membataikan pernikahan depa. Namun pada hari pernikahan, Boonyang dan keluarganya tak jengoi sehingga menimboikan ghasa heghan keluarga pengantin pompuan.

Menyedari ada sesuatu yang tak kena, Arunee kemudian menghubungi Boonyang. Pada awainya, Boonyang menjelaihkan bahawa semua dok ada dalam keadaan baik dan memintak majlih ditangguhkan pasai tak sempat tiba pada waktu yang ditetapkan. Selepaih beberapa jam, Boonyang tetap jugak tak jengoi. Berang dengan keadaan tu, Arunee dan ibu bapanya kemudian pergi ke rumah Boonyang di Sa Keo.

Malangnya lelaki tu dan keluarganya dipercayai telah melarikan diri. Ekoran kejadian yang memalukan tu, keluarga Arunee mendakwa depa telah mengalami kerugian lebih 100,000 Baht RM12,789 bagi perbelanjaan majlih pernikahan dan masih dok berhutang kos makanan sebanyak 22,000 Baht RM2,813 . Sumber thereporter


Pengantin Lelaki Tak Jengoi Di Majlih Pernikahan Pengantin Pompuan Failkan Saman

Pengantin Lelaki Tak Jengoi Di Majlih Pernikahan Pengantin Pompuan Failkan Saman
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme