cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Pengantin Lelaki Bagi Hantaran Spenda Dan Coli Pompuan Untuk Nampak Kelainan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-11 17:56:02
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Hantaran adalah salah satu adat resam turun temurun masyarakat Melayu dan masih dok kekai hingga ke hari ni. Berbalaih dulang hantaran jugak dianggap sebagai simbolik mengukuhkan hubungan kekeluargaan di antara kedua-dua belah pihak. Malah turut menjadi bukti tanda kasih antara pasangan dengan pemberian barangan yang istimewa dan bermakna. Kalau dulu barang hantaran oghang bagi manisan atau sepasang persalinan tapi la nih ghamai yang lebih memberi kepada barangan yang boleh diguna pakai selepaih majlih.

Namun memetik dari laman web ceghita dunia, ada yang lebih berani buat kelainan bagi barang hantaran yang pelik tapi nak nampak rare. Katanya hantaran rare ni adalah bra yang disusun di ataih dulang yang diberikan oleh pengantin lelaki kepada bakai isteri. Memang betoi soai hantaran adalah hak masing-masin. Tapi dah sedia maklum, masyarakat kita susah nak terima kalau benda-benda sensitif tu di tonjol-tonjolkan.

Lagipun tak manih pasangan yang belum konfem menikah berkongsi barangan peribadi secara terbuka seolah-olah nak bagitahu kat oghang saiz dia berapa kan macam memalukan je. Tambah pulak ghamai tetamu yang mai dalam majis tu. lagu mana agaknya reaksi depa ya. . Sumber pesonapengantin


Pengantin Lelaki Bagi Hantaran Spenda Dan Coli Pompuan Untuk Nampak Kelainan




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm