cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pengalaman Seram Jefri Nichol Dalam Jailangkung


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-11 17:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Pelakon Indonesia, Jefri Nichol atau Nichol berkongsi pengalaman masa menjalani penggambaran filem seram terpalin baghu lakonnanya iaitu Jailangkung. Nichol, 18, bagitau antara kejadian seram yang tak dapat dilupakan masa depa dok ada di sebuah hospitai yang baghu dibina. Antara Kejadian yang cheq tak boleh lupa masa kami sedang menjalani penggambaran di sebuah hospitai yang baghu siap dibina.

masa kami sedang bersiap, ada jururawat habaq solekan watak hantu kanak-kanak dalam filem ni seakan budak kecik yang selului mengganggu pekerja di hospitai hat sama dok habaq tadi. Semua yang mendengaq teruih ghasa ketaq lutut. Namun begitu, pada waktu tu jugak babak bersama hantu kanak-kanak hat sama dok habaq tadi perlu diselesaikan dengan cepat, kata Nichol kepada mStaq Online.

Antara babak Amanda dan hantu kanak-kanak di dalam hospitai. Selain tu jugak, babak masa Nichol dan pasangan gandinnya, Amanda Rawles ditinggaikan di tanah perkuburan Cina selama lapan jam jugak antara yang menakutkan Pasangan ni terpaksa menjalani penggambaran di lokasi hat sama dok habaq tadi berdua pada pukoi 6 petang hingga 2 pagi dan babak hat sama dok habaq tadi hanya dirakam dengan menggunakan drone.

cheq dan Amanda ditinggaikan berdua saja di sana dan penggambaran dilaku menggunakan drone dari pukoi 6 petang sehingga 2 pagi. Perasaan tu tak dapat diungkapkan dengan ucapan. Sangat menyeramkan dan kami haruih menjayakan babak hat sama dok habaq tadi dengan sempurna, ujaqnya. Filem Jailangkung yang menjadi filem seram pertama lakonan Nichol telah menerima sambutan hangat di Indonesia dan dah ditayangkan di Malaysia bermula Khamih.

Selain depa berdua, filem yang dibawak oleh Astro Shaw ni turut dijayakan oleh Wulan Guritno, Hannah Al Rashid dan Lukman Sardi. mstaq


Pengalaman Seram Jefri Nichol Dalam Jailangkung
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme