cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pelakon Izreen Azminda Rela Bermadu


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-10 21:42:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Pelakon Izreen Azminda habaq adalah tak menjadi kesalahan kalau soghang lelaki yang dah pun bergelaq suami oghang mau menikah lagi. ni memandangkan ajaran Islam sendiri bahkan tak melarang untuk lelaki hat sama dok habaq tadi beristeri seramai empat oghang. Tambahnya, kelebihan beristeri lebih daripada satu tu diberikan kepada lelaki yang berkemampuan dari segi kewangan dan yakin boleh berlaku adil.

Izreen jugak tak menolak kalau dia ditakdirkan menikah dengan lelaki berstatuih suami oghang. cheq tak nak kata tak pada suami oghang. ketaq lutut nanti apa yang tak nak itulah yang Allah berikan. Apa yang boleh cheq katakan kalau lelaki tu mampu, tak salah untuk dia menikah lain sebab memang depa boleh ada empat oghang isteri, katanya. Bagaimanapun katanya, dia tak terdesak untuk mencari pasangan hidup buat masa ni pasai mau menumpukan perhatian kepada anaknya, Muhammad Adrian Umaq, 4.

cheq belum terpikiaq untuk mencari pasangan lagi. Memang teringin nak menikah tapi banyak yang perlu cheq dahulukan. Anak cheq baghu dijangkiti H1N1 dan kena tahan di wad selama empat hari. Apa yang berlaku buat cheq perlu ada dengan dia setiap masa. Biaqlah cheq uruihkan anak, dan kalau ada jodoh cheq akan menikah sekali lagi, katanya lagi


Pelakon Izreen Azminda Rela Bermadu

Pelakon Izreen Azminda Rela Bermadu
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme