cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pelakon Filem Seram It Dihantui Mimpi Aneh Dan Ngeri Setiap Malam


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 17:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Filem seram It yang ditayangkan pada tahun lepaih ternyata telah berjaya menghantui penonton, mana tidaknya, filem pasai badut Pennywise tu bukan saja telah mencatat rekod box office tapi ia jugak telah menjadi filem palin menyeramkan untuk tahun 2017. Yang pastinya, filem tu bukan saja meninggaikan memori yang mendalam pada penontonnya tapi pelakon filem tu jugak turut merasai pengalaman yang depa tak boleh lupakan.

Terutama sekali, pelakon utamanya, iaitu Bill Skarsgard. Dalam filem It tu Bill telah melakonkan watak utama, Pennywise dan dalam satu temu buai bersama Entertainment Weekly, Bill telah mendedahkan yang selepaih membintangi filem It , dia serin mendapat mimpi ngeri. jelaih Bill, selepaih penggambaran filem tu berakhiaq, masa berada dirumah dia akan mendapat mimpi yang aneh dan jelaih ianya adalah pasai Pennywise.

tang mana, badut menakutkan tu akan datang berjumpak dengannya setiap malam macam mempunyai urusan dengannya. Namun, bukan tu saja yang dialami Bill, tapi dia jugak turut akan termimpi reaksi yang oghang akan berikan padanya apabila melihatnya sebagai Pennywise. tu pasai, kalau keluaq oghang akan memandangnya macam dia adalah Pennywise dalam filem dan tu membuatkannya berasa sangat frust.

barangkali tu adalah tanda yang lakonan Bill sebagai Pennywise sangat berkesan sehinggakan penonton payah untuk menghilangkan imej Pennywise tu daripada ingatan depa, dan tak dapat membezakan Bill dengan Pennywise. Sementara tu, filem It menceghitakan pasai sekumpulan kanak-kanak yang berjuang melawan ketakutan depa terhadap badut bernama Pennywise.

Selepaih menjadi hit pada tahun lepaih, filem tu ghamai dok kata bakai mengeluaqkan sekuelnya. utaranews. com


Pelakon Filem Seram It Dihantui Mimpi Aneh Dan Ngeri Setiap Malam
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme