cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pelajaq Tikam Bayi Baghu Lahiaq Dengan Guntin Hingga Terkeluaq Usus


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-15 02:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


INDONESIA soghang bayi pompuan yang baghu saja dilahiaqkan ditemui dalam keadaan cedera parah di depan pintu bilik mandi, dipercayai cuba try test dibunuh oleh ibunya sendiri, lapoq Warta Ekspres. Dalam kejadian pada Sabtu 28 Oktober lepaih, Fitrianti Wibowo, 20, soghang pelajaq perguruan di Universiti Muhammadiyah Purwokerto UMP , didakwa cuba try test membunuh darah daginnya sendiri dengan sebilah guntin elok-elok ja bayi tu dilahiaqkan di rumah tumpangan.

Difahamkan, bayi tu adalah hasil hubungannya bersama boipren. pasai tak mau menanggung malu dan ingin menyembunyikan kelahiran bayi tu, Fitrianti ambik keputusan untuk membunuhnya dengan menikam mangsa menggunakan guntin di bahagian tepi perut sehingga terkeluaq usus, selain juboq dan dada mangsa dicakaq dengan kuku. Bagaimanapun tindakan Fitrianti terbongkaq apabila salah soghang jirannya, Dian, terdengaq suagha tangisan mangsa sekitaq jam 12.

15 pagi yang datang dari rumah Fitriani. Menurut penjaga rumah tumpangan tu, Pujiati bagitau, masa kejadian dia dan suaminya sedang tidoq sebelum didatangi oleh Dian yang mengadu terdengaq suagha tangisan bayi di rumah Fitrianti. Bertindak di ataih aduan tu, Pujiati dan suami teruih pergi ke rumah Fitrianti untuk memeriksa dan tergempaq apabila mendapati bayi pompuan yang baghu dilahiaqkan cedera parah.

cheq ketuk dan suami membuka pintu. cheq, suami dan beberapa penghuni yang lain masuk dan tergempaq apabila mendapati sekujoq tubuh kecik dok ada di depan bilik mandi dalam keadaan berdarah, sementara ibunya dok ada di dalam bilik mandi, katanya. Bimbang tengok keadaan bayi dan ibunya, pasangan tu kemudian membawa dua beranak tu ke pusat perubatan sebelum membuat laporan polih di balai.

Mangsa la nih dibawah jagaan pihak Hospitai Umum Magoro Soekarjo dan akan dirawat pasai mengalami luka yang serius di bahagian pinggang sehingga ususnya terburai, selain juboqnya cedera dicakaq oleh ibunya. Sementara tu, ibunya, Fitrianti disahkan meninggai dunia semasa menjalani rawatan. Sumber thereporter


Pelajaq Tikam Bayi Baghu Lahiaq Dengan Guntin Hingga Terkeluaq Usus

Pelajaq Tikam Bayi Baghu Lahiaq Dengan Guntin Hingga Terkeluaq Usus
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme