cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Pavilion Kl Dibanjiri Lebih 10 000 Peminat Kpop Teruja Jumpak Song Joong Ki Dan So Ji Sub


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-10 11:56:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Kemunculan bintang sensasi Korea Selatan, Song Joong Ki dan So Ji Sub serta aktoq Hwang Jung Min di perkarangan pintu masuk pusat membeli belah femes, Pavilion KL petang tadi berjaya mencurik tumpuan lebih kughang 10,000 peminat. Ketiga-tiga aktoq tu mai ke tanah ayaq sempena acara malam gala sekaliguih filem mempromosikan filem terbaharu depa, The Battleship Island.

Tepat jam 7. 20 malam, Joong Ki, Ji Sub dan Jung Min tiba di pentaih utama dan disambut dengan sorakan peminat yang dah menanti untuk tengok lebih dekat idola-idola pujaan depa ni sejak seawai jam 11 pagi. Song Joong Ki, 31, yang terkenai menerusi drama fenomena, Descendants of the Sun kelihatan manehh walaupun hanya mengenakan baju T dan seluaq hitam.

Dia sempat melambaikan tangan dan tak lokek melempaqkan senyuman kepada peminat. Sementara So Ji Sub, 39, yang berbaju kemeja dan seluaq jeans turut melambai-lambaikan tangan kepada peminat. Apa khabaq semua?! cheq sangat terharu tengok sokongan kamu semua kepada kami. Jangan lupa menonton filem ni, kata pelakon renjong yang terkenai dengan drama macam Oh My Venuih dan Master s Sun ni.

Manakala Jung Min jugak turut mendapat sorakan peminat saat memperkenaikan dirinya sambey melambaikan tangan ke arah penonton. ni merupakan kunjungan kali pertama depa ke sini. Turut mai untuk acara promosi hat sama dok habaq tadi ialah pengarah dan penulihnya, Ryoo Seung Wan. kola Lumpoq ialah destinasi persinggahan kedua selepaih acara promosi di Singapura pada Selasa lepaih.

The Battleship Island mengisahkan keberanian tiga lelaki yang melarikan diri dari kem buruh paksa di Battleship Island dan mengetuai 400 memba tahanan Korea masa era kolonial Jepun. Filem ni diedaqkan bersama di Malaysia oleh Clover Films dan GSC Movies bersekutu dengan Kin Kong Media Productions. Ia akan ditayangkan di seluruh pawagam tanah ayaq mulai 17 Ogos 2017.

Terdahulu, The Battleship Island yang ditayangkan di Korea sejak 26 Julai lepaih mendapat sambutan hangat dan dianggap sebagai filem tercepat di Korea yang meraih 5 juta penonton tahun ni walaupun mendapat pelbagai reaksi positif dan tak berapa nak elok di kelompok netizen negara tu.


Pavilion Kl Dibanjiri Lebih 10 000 Peminat Kpop Teruja Jumpak Song Joong Ki Dan So Ji Sub

Pavilion Kl Dibanjiri Lebih 10 000 Peminat Kpop Teruja Jumpak Song Joong Ki Dan So Ji Sub

Pavilion Kl Dibanjiri Lebih 10 000 Peminat Kpop Teruja Jumpak Song Joong Ki Dan So Ji Sub
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme