cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Oppo R11 Fc Barcelona Edition Dilancaqkan Dengan Hiasan Emaih Tulen


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-10 17:14:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Mes Que Un Club ialah motto kelab bola sepak ternama dunia FC Barcelona. Kelab dari daerah Catalan ni femes pasai kehebatan pemain di ataih padang macam Lionel Messi, Ronaldo, Johan Cryuff dan Patrick Kluivert. Pelbagai produk dijuai dengan logo kelab. Terkini, Oppo R11 FC Barcelona Edition telah dilancaqkan di China. Oppo R11 FC Barcelona Edition ni mai dalam warna rasmi kelab iaitu biru dan merah.

Pada bahagian belakang logo FC Barcelona yang diperbuat daripada emaih 18K disertakan. Peranti edisi terhad ni dijuai pada ghega RMB 3499 RM 2253 sebuah. ni menjadi R11 ni mes que un tel fono. Oppo R11 mai dengan skrin bersaiz 5. 5 HD penuh, dilengkapi cip pemprosesan Snapdragon 660, memori 4GB RAM, dan ruangan storan 64GB dengan sokongan kad MikroSD sehingga 256 GB.

Untuk rakaman gambaq, Oppo R11 dilengkapi dwi-kamera belakang yang menggabungkan lensa 20-megapixel f/2. 6 dan jugak 16-megapixel f/. 7 . Pada bahagian hadapan pulak, Oppo R11 menggunakan kamera 20-megapixel f/2. 0. Melengkapkan peranti ni jugak adalah bateri 3000mAh yang menyokong format pengecasan pantaih VOOC melalui port MikroUSB. Sebuah bicu audio 3.

5mm disertakan pada bahagian bawah bagi depa yang masih dok belum bersedia untuk berhijrah ke kehidupan tanpa wayaq.


Oppo R11 Fc Barcelona Edition Dilancaqkan Dengan Hiasan Emaih Tulen
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme