cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Oghang Yang Mempunyai Mata Sepet Akan Mendapat 9 Kelebihan Yang Hampa Tak Tau


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-07-26 10:34:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


ghamai yang beranggapan bahawa memiliki mata yang bersaiz lebih besaq adalah cun dan seksi berbandin memiliki mata yang bersaiz kecik. tapi, tahukah hampa bahawa memiliki sepasang mata yang bersaiz kecik jugak ada kelebihannya tersendiri? mai kita tengok. 1- Boleh tidoq tang mana saja tanda disedari oghang sekelilingDengan mata bersaiz kecik oghang sekelilin tak dapat meneka yang hampa sedang tidoq atau tak.

Dengan kelebihan ni hampa boleh tidoq tang mana saja tanpa disedari oghang sekelilin. 2- Muka nampak takda emosiMata memainkan peranan besaq untuk menunjukkan emosi. Memiliki mata bersaiz kecik tak mudah untuk oghang sekelilin meneka apa emosi hampa masa tu. 3- Dianggap sebagai soghang yang cool hampa tak tau lagu mana untuk menunjukkan reaksi tergempaq.

hampa lebih bersikap cool dan tenang 4-Sesuai dengan apa saja jenih cermin mataMemiliki saiz mata yang kecik memudahkan hampa dalam memilih apa saja bentuk cermin mata. tak macam mempunyai mata yang lebih besaq, sedikit payah mencari yang sesuai. 5-takdak eye-bag Memiliki saiz mata yang lebih kecik tak mudah mendapat eye-bag berbandin depa yang memiliki saiz mata yang lebih besaq.

Mata tak mudah nampak letih bahkan nampak ceria hari-hari 6-Senyuman yang comelKetika hampa sedang ghenyih, mata hampa jugak turut ghenyih. comey kan? 7- mudah untuk melukih wajah andaAntara bahagian yang susah untuk melukih potret wajah adalah bahagian mata. tapi untuk melukih potret wajah hampa, tak payah dan tak memerlukan waktu yang panjang untuk melukih wajah hampa 8- oghang tak tau apa yang hampa pandangSelalunya depa yang mempunyai mata yang kecik agak susah untuk oghang sekelilin menjangkakan apa yang hampa sedang tengok.

Kelebihannya hampa tak mudah kantoi. 9- Pandangan mata yang tajamSangat mudah untuk oghang memahami mood hampa masa ni, sekiranya hampa takdak mood, mata mainkan peranan menunjukkan emosi. Kesimpulannya, memiliki saiz mata yang besaq atau kecik memiliki kelebihan tersendiri. Itulah pemberian yang torrrbaek yang telah diberikan kepada hampa. Maka bersyukoqlah dengan-Nya pasai pemberian tu jugak boleh ditarik bila-bila masa saja.



Oghang Yang Mempunyai Mata Sepet Akan Mendapat 9 Kelebihan Yang Hampa Tak Tau




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme