cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ni Perkara Yang Masih Dok Ghamai Peniaga Makanan Tak Ambik Tau


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-07-14 15:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Kalau hampa semua memang pengusaha atau peniaga kedai makan atau tengah plannin untuk berniaga makanan, pastinya hampa semua tau betapa pentinnya premih makanan yang bersih, selamat, dan sihat untuk pelanggan. tu sebenaqnya tips palin utama untuk menarik lebih ghamai pelanggan datang ke premih bisnes hampa. ni adalah selari dengan komitmen Kementerian Kesihatan Malaysia KKM untuk meningkatkan kualiti penyediaan dan penjualan makanan yang selamat dan sihat kepada rakyat Malaysia.

Kalau hampa semua peniaga makanan atau dalam perancangan untuk berniaga yang berkaitan makanan, artikel ni memang pentin untuk hampa semua ambik serius. penah Dengaq tentang pasai BeSS?Skim pengiktirafan Bersih, Selamat, dan Sihat BeSS merupakan usaha dari KKM khusus kepada pengusaha premih makanan di Malaysia yang bertujuan untuk membantu pengusaha premih makanan untuk menyediakan makanan yang selamat dan sihat kepada rakyat Malaysia.

ni bermakna kalau hampa semua merupakan pengusaha bagi premih makanan, hampa perlu cepat untuk mendapatkan pengiktirafan ni sebelum ianya dikuat-kiasakan. Matlamat pengiktirafan ni untuk membimbin serta menggalakkan pengusaha makanan menyediakan persekitaran premih yang bersih serta menghasilkan pengendalian/ penyediaan makanan yang lebih selamat kepada pelanggan.

Premih yang bersih, selamat dan sihat selepaih ni akan memapaqkan maklumat kalori makanan yang dijuai semuga dapat menjadi panduan kepada pelanggan untuk ambik kalori yang sesuai dalam minu harian depa. kalau hampa semua pengusaha restoran, gerai makan, kafeteria, kantin, mahupun foodtruck sungguh baq hang, amat digalakkan untuk cepat memintak pengiktirafan BeSS ni.

Selain dari menambah keyakinan dikalangan pelanggan, hampa semua jugak akan menerima khidmat bimbingan dan nasihat yang akan diberikan secara chemeyy saja. So cakap banyak pun tak guna cukuplah untuk hampa semua yang meniaga makanan ni tau tentang pasai kewujudan pengiktirafan macam BeSS ni dan bertindak segera sebelum terlambat. Untuk memintak, hampa semua boleh pergi Pejabat Kesihatan Daerah masing-masin ataupun masuk website www.

fsq. gov. myVideoTonton video di bawah ni untuk penjelasan ringkaih dan padat tentang pasai BeSS. video menyusul


Ni Perkara Yang Masih Dok Ghamai Peniaga Makanan Tak Ambik Tau
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme