cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Ni 3 Teknik Mudah Untuk Dapatkan Data Internet Yang Tak Habih Habih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-22 12:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Data internet la nih dah menjadi kemestian untuk sapa-sapa saja. Ibarat nyawa untuk semua oghang, sapadia takdak data internet ni tak keruan. Macam dah menjadi rutin tak kira masa semua oghang akan buka media so-siall walau kat mana pun depa berada. Nak stalk seseoghang, nak share macam-macam, nak baca toknek dan nak tengok post sempoii apa yang ada. dah lebih kughang 5 tahun toknek menjadi pengguna Digi. Setakat hari ni, memang toknek berpuas hati dan gembira dengan servih depa. Salah satu benda yang palin toknek suka tentang pasai Digi ni ialah applikasi MyDigi. Boleh pantau penggunaan data, boleh topup data, boleh bayaq bil, boleh jimat belanja dan macam-macam lagilah. Tak kiralah sama ada hampa semua guna prepaid atau postpaid ke, semua benda boleh dilaku. beli iPhone pun dengan Digi, memang soghang yang setia sungguh toknek nie Apa yang lagi toknek suka ialah kita boleh kumpoi MyDigi badges dan mendapat lebih banyak Internet apabila buat topup atau membeli Internet menerusi applikasi MyDigi ni. Kita hanya perlu kumpoi 5 MyDigi badges saja. Meh baca nie untuk lebih details:-

1. 3GB Internet untuk pengguna postpaid Dengan setiap pembelian data Internet minimum RM5 menerusi applikasi MyDigi, hampa semua akan dapat 1 badges . Bila dah cukup 5 MyDigi badges , hampa semua boleh redeem 3GB data Internet secara chemeyy. Dengan 3GB ni lah boleh layan youtube dengaq lagu!

2. 500Mb Internet untuk pengguna prepaid Beli apa-apa add-ons dengan pembelian minimum RM4 saja, hampa semua akan dapat 1 badges . lepaih dah kumpoikan sampai 5, teruih redeem Internet chemeyy sebanyak 500Mb. Bolehlah guna untuk upload gambaq selfie hampa semua kat Instagram. torrrbaek kan?

3. 2GB Internet untuk pengguna prepaid Kalau ghasa 500MB tak cukup, jangan risau sebab pengguna prepaid boleh jugak dapat Internet chemeyy sebanyak 2GB. mudah je caranya. Cuma perlu reload minimum RM15 saja. Nanti hampa semua akan dapat 1 badges . Kumpoikan sampai 5 badges dan redeem internet chemeyy 2GB. Layan la facebook hampa semua sampai habih 2GB tue. sempoii kan? Lagi banyak hampa semua topup dan beli Internet, maka memang data hampa semua tak akan habih. Bolehlah layan YouTube, main Facebook, upload gambaq kat Instagram, baca blog dan sebagainya sampai lebam. Syaratnya satu saja, buat semua pembelian menerusi applikasi MyDigi . Kalau beli pakai cara lain reload kat 7-eleven ke, Maybank2u ke , tu tak akan membolehkan hampa semua menerima ganjaran sempoii ni. Jadi tunggu apa lagi? Download applikasi MyDigi di Google Play Store dan jugak Apple Store la la nih jugak dan mulakan meng topup dan membeli Internet menerusinya. Boleh beli untuk diri sendiri dan jugak memba-memba/oghang tersayang. Maklumat lanjut layari http://digi. my/mydigibadge-nara


Ni 3 Teknik Mudah Untuk Dapatkan Data Internet Yang Tak Habih Habih




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme