cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Ni 16 Produk Dari Drugstore Yang Selamat Digunakan Dan Boleh Melindungi Kulit


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 14:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Lambakan produk kecantikan pada hari ni yang tak berdaftaq dengan kementerian kesihatan Malaysia buat ghamai pengguna pada hari ni lebih memilih kepada produk organik dan produk yang disahkan selamat dari farmasi sendiri. Demi untuk jangka masa yang panjang, pengguna lebih selesa memilih produk yang selamat dek pasai pengalaman lepaih yang banyak mengajaq dan lebih menghargai kulit muka la la nih.

Sikap taksub untuk cun jugak sebenaqnya bakai memakan diri sendiri. googletag. cmd. push function googletag. defineSlot /16069941/amazingnara-content-top , 336, 280 , 300, 250 , div-gpt-ad-amazingnara-content-top . addService googletag. pubads ; googletag. pubads . enableSingleRequest ; googletag. pubads . collapseEmptyDivs true,true ; googletag.

enableServices ; ; googletag. cmd. push function googletag. display div-gpt-ad-amazingnara-content-top ; ; Oleh tu, mai kita tengok 16 produk kecantikan yang torrrbaek dan sempoii terdapat di drugstore macam Watson, Guardian dan farmasi berdaftaq. 1 sempoii Kind To Eyes Revitalisin Eye Roll-On Mata panda? Lebam macam kena tumbuk je kan? Okay nah cari produk ni.

Tak mahai bawah rm25 if tak silap. Lupa. Tapi kalau ada masalah eyebag tu boleh la pakai yang ni. Serius memang ok. Sejuk je mata. 2 Nose Pore Strip Sape je kan suka tengok hidung tu ada blackhead. Nampak kotoq sgt. Nah cuba try test pore pack ni. Guardian pun ada pore pack ni. Cara pakai dia, WAJIB BASAHKAN HIDUNG DULU. Pastu tempek je benda alah ni.

Biaqkan sampai pelekat tu dah mengeraih then cabut je. InsyaAllah mencanak2 blackhead keluaq melekat kat pore pack tu. ghega tentu lah lain2. Dulu cheq pakai biore tu. Tapi sekarng pakai guardian punya sebabnya guardian masa tu sale, RM6 je untuk 10 sekepin kalay tak silap. Biore punya dalam RM13 camtu. Selamat mencubaa 3 Hand Lotion Ni pulak hand lotion.

Kalau ghasa kuku tak cun tu boleh pakai la yang ni. Ni siap boleh kuatkan kuku lagi. Kalau kelilin kuku2 tu macam skin tak sihat sangat kemudian haa ni la makan dia. ghega bawah RM10. 4 Sublock Untuk Kulit Berminyak 5 Sunblock Untuk Normal Skin ni pulak sunblock jugak, dan yang ni untuk normal skin. Pun sama, boleh pakai kat badan dan muka.

Jadi jangan malas2 sapu ya kalau nak keluaq tu ? pun sama ghega bawah RM40 je. 6 Serum Untuk Jeragat Dan Mencerahkan Kulit Haa yang ni serum. Serum untuk mencerah dari NANO White. If akak ada jeragat ke parut ke boleh la cuba try test yang ni. kalau tak silap ghega dia bawah RM70. Bleh survey ya nanti. 7 Losyen Untuk Kulit Kerin Yang ni PALING sempoii !! Lotion untuk skin kerin.

Memang dalam masa 4 hari skin akan lembap gila2 wehh. Tak tipuuu. Bau dia takda la wangi, macam ubat2 sikit tapi takda la busuk pun. Tapi serius kalau kulit kerin pakai la. Dulu tangan cheq kerin, pakai benda ni alhamdulillah sampai la la nih okay dah. ghega bawah RM20. 8 Tisu Penanggai Mekap Haa ni untuk akak2 make up tu kalau nak solat, beli benda ni buat lap make up tu.

Simpan dalam beg. awat cheq suka brand sempoii ni? Sbb dia pnya no perfume, chemicai. So good for skin ! 9 Ubat Kecut Jerawat Haaa ni untuk yang ada jerawat. Apa ni? cheq panggey ubat jerawat hahaha. Nak tido malam, cuci muka bersih2 then sapu je nipis2 benda ni kat cik jerawat. InsyaAllah mujarab. Brand cosmoderm ni. ghega bawah RM25. cuba try test lah yang ada jerawat tu.

Biasa kalau sapu dlm 2 3 hari dah kecut dah. 10 Serum Vitamin Untuk Rambut Ni pulak haiaq vitamin. cheq pakai yang kanan tu ha. sempoii. Tu ghega kat situ. Memang rambut lembut sangat2 lepaih pakai. 11 Serum Untuk Rambut Loreai Elseve Extraordinary Oil. Yang ni sempoii jugak, bau dia pehhh wangi gila okay. Yang ni pulak cheq pakai kalau nak tido malam.

Contohnya la kan, esok tu kalau rancang nak shampoo, malam ni cheq pakai lepaih tu tido. So macam dia merawat masa tido la haa. 12 Masker Untuk Muka


Ni 16 Produk Dari Drugstore Yang Selamat Digunakan Dan Boleh Melindungi Kulit




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme