cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Netizen Tak Percaya Farid Kamil Tampaq Polih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 11:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


macam yang kita semua ketahui, seluruh media dan portai hiburan menceghitakan yang pelakon serta pengarah femes bergelaq Datuk iaitu Datuk Farid Kamil telah ditangkap polih pasai menampaq anggota polih serta menendang oghang awam di kaunter trafik Balai Kota Damansara. Berikutan berita penangkapan tu, netizen mula membanjiri akaun media so-siall Farid Kamil dengan pelbagai komen serta pandangan depa pasai isu tu.

Rata-rata netizen yang jugak merupakan peminat Farid kata yang depa berasa kughang percaya pada berita yang pelakon Remp-it tu telah kena tahan pasai berita tu umpama satu ura-ura pasai Farid sangat femes dengan imejnya yang bersih dalam industri. Namun, bukan tu saja, persoalan netizen bertambah apabila Ketua polih Daerah Petalin Jaya, Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din kata yang hasil ujian ayaq kencin mendapati pelakon dan jugak pengarah tu positif dadah jenih ganja.

Malah, sehinggakan netizen membuat spekulasi kata yang berita penangkapan Farid Kamil tu hanyalah sebahagian daripada gimik untuk mempromosikan filem terbarunya saja. Akan tapi, terdapat jugak segelintiaq netizen yang kughang sensitif dan bertindak mengecam Farid Kamil. memintak supaya gelaran Datuk yang diberikan kepadanya ditarik semula. tapi ia hanyalah ceghita dari sebelah pihak saja, jadi sebelum spekulasi bertukaq menjadi fitnah, adalah lebih baik kalau kita tunggu penjelasan lanjut daripada Datuk Farid Kamil, ataupun isternya, Datin Diana Danielle.

Dan, beghenti membuat sebarang spekulasi pasai ianya hanya akan menambahkan lagi luka dihati keluarga Farid Kamil yang barangkali masih dok tergempaq dengan kejadian yang menimpanya. Apapun, kita doakan yang torrrbaek. utaranews. com


Netizen Tak Percaya Farid Kamil Tampaq Polih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme