cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Netizen Rimaih Dengan Perangai Belangkaih Fattzura


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-14 17:56:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Pasangan palin sensasi untuk tahun 2017 iaitu Fazura dan jugak Fattah Amin yang baghu saja melangsungkan pernikahan depa beberapa bulan lepaih ternyata sedang menikmati saat-saat indah alam pernikahan sehinggakan mau pergi ke tandaih saja pun dah meghoyan. Malah, pasangan yang femes dengan gelaran Fattzura tu jugak dilihat mudah berkongsi babak-babak gembira depa kepada umum atau turut disebut sebagai Public Display of Affection PDA di media so-siall.

Namun, perkongsian berlebihan yang serin dilaku oleh Fattzura tu ternyata telah menerima pelbagai reaksi dari netizen yang sebahagiannya dah mula berasa meluat dan rimaih tengok kebahagiaan yang serin ditunjuk pasangan tu. Mana tidaknya, ke mana saja pasangan tu pergi konfem akan ada saja video ataupun gambaq mesra depa. walaupun, bukan semua video atau gambaq tu datang dari pasangan tu sendiri tapi akibat terlalu ghamai sangat peminat yang terlalu taksub ingin berkongsi aksi mesra pasangan kesayangan depa tu, perasaan rimaih tu mula timboi dalam hati netizen.

Bukan apa, semua oghang tau yang Fazura dan Fattah la la nih sedang menikmati detik gembira dalam hidup depa tambahan pulak depa bercinta selepaih menikah tapi tak perlu terlalu keterlaluan. tak salah ingin bermesra dengan suami sendiri tapi kena pikiaq jugak yang akan ada anasir-anasiaq jahat yang jelez dan ingin meroskkan rumah tangga Fattzura.

Bukan mendoakan tapi hati dan perasaan oghang ni kita tak tau, tambah lagi zaman la la nih ni, macam-macam boleh jadi. Tapi, kami tetap mendoakan yang torrrbaek untuk Fattzura. utaranews. com


Netizen Rimaih Dengan Perangai Belangkaih Fattzura




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme