cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Netizen Kecam Gaya Pemakaian Tudung Neelofa Yang Nampak Dada


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-26 17:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Sebut saja nama Neelofa konfem yang akan dok ada di fikiran netizen adalah ceghita-certia panaih yang berada disekelilin pengacara sensasi tu. Bukan hanya pasai ceghita peribadi, atau kejayaannya tapi jugak disebabkan oleh fesyen yang serin digayakannya. Bolah ghamai dok kata apa saja yang Neelofa gayakan, konfem namanya akan menerima kecaman teghok dari netizen dan yang terpalin baghu ni penampilan Neelofa masa mengacarakan rancangan Meletop telah menarik perhatian netizen.

Penampilan Neelofa pada malam tu dengan memakai turban dan menampakkan sedikit lehernya tu telah menerima kecaman daripada netizen yang rata-ratanya mempertikaikan awatlaa tudung Neelofa dah semakin singkat dan tak macam masa dia mula-mula berhijrah dahulu. Malah, macam biasa netizen akan kata yang gaya pemakaian Neelofa tu tak bersesuaian dengan imejnya sebagai soghang usahawan tudung dan jugak soghang Hajjah.

Namun, walaupun dikecam teghok, Neelofa lebih memilih untuk berdiamkan diri, dan masih dok mengekaikan gaya macam tu. Tapi, kalau diikutkannya ada betoi sebenaqnya teguran netizen tu pasai sebagai soghang artis yang menjadi idola kepada ghamai gadih di luaq sana, Neelofa perlu menunjukkan contoh dan imej yang baik terutama sekali pada individu yang mengenalinya di luaq negara.

Namun, apapun ia tetap terpulang kepada individu tu jugak pasai gaya dan penampilan setiap oghang tu adalah berbeza dan yang pastinya kejayaan demi kejayaan yang terjadi kepada Neelofa tetap menjadi inspirasi kepada pompuan-pompuan lain untuk berjaya. utaranews. com


Netizen Kecam Gaya Pemakaian Tudung Neelofa Yang Nampak Dada
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme