cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Neelofa Tak Paham Awat Lelaki Ketaq Lutut Untuk Dekat


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-15 14:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


sapadia saja yang tak kenai dengan pompuan cun disebalik nama Nooq Neelofa Mohd Nor atau lebih dikenali sebagai Neelofa yang boleh ghamai dok kata mempunyai pakej lengkap ciri-ciri pompuan idaman lelaki, pasai bukan saja cun tapi jugak soghang usahawan yang berjaya. Malah, Neelofa jugak la nih sedang mencipta nama di peringkat antarabangsa dengan terlibat dengan beberapa acara berprestij di luaq negara.

Namun, walaupun telah menjadi soghang yang berjaya di umoq muda, Neelofa mengakui yang ghamai lelaki ketaq lutut untuk mendekatinya. Menurut Neelofa, dia sendiri berasa heghan dan tak paham awatlaa lelaki diluaq sana ketaq lutut untuk mendekatinya sedangkan dia sama saja macam pompuan lain yang mempunyai perasaan kepada seseoghang. Bagi Neelofa kalau soghang lelaki tu bekeyakinan tinggi dan tau menjadi dirinya sendiri, tu dah cukup untuk lelaki tu mendekati sapa-sapa saja yang depa mahukan.

tapi, masih dok lagi takdak lelaki yang berkeyakinan untuk mendekati Neelofa. barangkali pasai, depa menyangkakan Neelofa terlalu berjaya dan barangkali hanya menginginkan lelaki yang turut sama berjaya macam Neelofa, tapi la la nih depa dah tau yang kalau depa berkeyakinan tinggi, tu dah cukup untuk depa cuba try test mengintai hati pompuan bernama Neelofa.

Selain tu, Neelofa turut mendedahkan satu rahsia pasai dirinya tang mana dia sebenaqnya soghang yang mudah tertarik dengan bau yang harum dan wangi sehinggakan dia boleh mengecam seseoghang tu melalui baghu depa saja. Wah, nampaknya ghamai lelaki akan beratoq beli dan mandi minyak wangi supaya pompuan secantik Neelofa dapat menyedari kehadiran depa sehingga terbawa-bawak ke jinjang pelamin.

Eh. utaranews. com


Neelofa Tak Paham Awat Lelaki Ketaq Lutut Untuk Dekat
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme