cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Neelofa Mintak Ampun Kalau Nampak Eksyen Masa Menemu Buai Penyanyi Tak Tun Tuang


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 09:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sejak beberapa hari lepaih, ghamai jugak yang mempertikaikan cara Neelofa menemu buai penyanyi lagu viral Tak Tun Tuang iaitu Upik Isil di dalam rancangan MeleTOP. depa menyifatkan Neelofa kelihatan sedikit eksyen, kasaq dan seakan tak ikhlaih untuk melayan Upiak sebagai tetamu rancangan hat sama dok habaq tadi. Walaubagaimanapun, Neelofa habaq beliau tak penah berniat sebegitu dan memintak ampun kalau ada yang menganggap beliau ingin merendah-rendahkan Upiak.

masa mengacarakan program tu bersama Nabil Ahmad, kami sangat syok menemubuainya. Kami ketawa pasai dia memang soghang yang lawak dan spontan. Cuma, masa program tu bersiaran, cheq dan Nabil tak paham bahasa yang digunakan pasai loghat penyanyi dari Bukit Tinggi, Padang, tu sangat pekat, hinggakan cheq sendiri terpaksa ulang soalan dan apa yang diperkatakannya berkali-kali.

cheq cuba try test memahami apa yang ditutoqkan olehnya sebaik barangkali sebelum melontaqkan soalan seteruihnya. kalau ada yang salah anggap dan nampak diri ni kasaq atau bersikap kughang ajaq, cheq dengan rendah hati memintak ampun. Kadang-kadang memang kita akan kelihatan agak kekok pasai susah untuk memahami bahasa lain bukan? barangkali tu yang dialami oleh Neelofa.

Apa-apa pun, beliau dah pun memintak ampun dan harap ia tak berpanjangan. Bukan mudah sebenaqnya nak menjadi pengacara di program secara langsung.


Neelofa Mintak Ampun Kalau Nampak Eksyen Masa Menemu Buai Penyanyi Tak Tun Tuang

Neelofa Mintak Ampun Kalau Nampak Eksyen Masa Menemu Buai Penyanyi Tak Tun Tuang

Neelofa Mintak Ampun Kalau Nampak Eksyen Masa Menemu Buai Penyanyi Tak Tun Tuang


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme