cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Nampaknya Ghamai Artis Artis Dah Mula Upload Statuih Jangan Ganggu Sumai Kami Di Instagram


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-07-31 14:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


gosip yang tercetuih apabila pelakon baghu Afifah Nasiaq ghamai dok kata menganggu rumah tangga Aliff Aziz dan Bella Astillah turut terkena tempias beberapa isteri pelakon tanah ayaq. Selepaih kenyataan aktres Rozita Che Wan yang berkongsi statuih jangan rembat suami oghang menjadi tulaq, isteri kepada Shukri Yahaya iaitu Tya Adnan dan pelakon Almy Nadia turut menaikkan statuih seakan-akan serupa.

Pada petang Ahad, Tya Adnan telah memuat naik gambaq bersama suaminya di laman Instagram dengan kapsyen seolah-olah satu sindiran buat pompuan yang penah menganggu rumah tangganya. ni laki aku, jangan ada yang yang nak bawak pergi karaoke pulak ya, tulihnya. Manakala dalam satu gambaq lain, Tya menyampaikan nasihat semuga kaum pompuan berpikiaq panjang sebelum memulakan hubungan dengan lelaki berstatuih suami oghang.

Menurutnya, kebanyakkan lelaki yang dah beristeri tak berhajat untuk serius dalam hubungan hat sama dok habaq tadi. pompuan zaman ni dah tau lelaki jenih ada anak bini lagi mau menggatai. Lelaki ni biasalah oghang kata nakal-nakai macam tu. Memang jenih tak cukup satu. Kalau lelaki tak boleh pikiaq, yang pompuan kena pikiaq jangan jadi mangkaq.

Benda boleh elak, depa nak main-main saja dengan hampa hampa , ujaqnya. Pada 9 Jun lepaih, Shukri penah mencetuihkan gosip apabila soghang pompuan mendedahkan mesej digoda oleh pelakon tu. Bagaimanapun, Shukri tampil takmau mengaku perkara hat sama dok habaq tadi dan menganggap ia sebagai fitnah semata-mata. Almy dan suaminya Fizz Fairuz. Sementara tu, pelakon Almy Nadia turut memuat naik gambaq suaminya Fizz Fairuz dengan kapsyen memberi warnin kepada pompuan lain semuga tak cuba try test mendekati pelakon filem Munafik tu.

ni suami cheq, cheq tau suami cheq elok kacak , suami cheq dah ada tiga oghang anak dara. Jangan sapadia-sapadia nak rembat suami kami sebab dia pemurah dan mudah taboq duit dan lembut hati walaupun nampak cengeyy, ujaqnya. Statuih Almy tu mendapat lebih 2,000 tanda suka dan 200 komen pengikut yang setuju dengan pendapatnya. Bagaimanapun, aktres ni memadam statuih tu selepaih beberapa jam ataih sebab-sebab tertentu.

Statuih yang diupload oleh Almy Nadia sebelum dipadamnya selepaih beberapa jam. Sebelum ni, pada Ogos 2015, soghang pelakon baghu mendakwa telah digoda oleh Fizz Fairuz masa depa berlakon bersama dalam sebuah drama. Namun, Fizz takmau mengaku perkara berkenaan dan mengakui tak kenai pompuan hat sama dok habaq tadi. Status-statuih sindiran ni dikongsi berikutan dunia hiburan dikejutkan apabila penyanyi Aliff Aziz kena tahan pihak polih selepaih didakwa mencederakan isterinya, Bella atau Dayang Nabellah Awang Astillah dalam sebuah kelab karaoke di Taman Shamelin, Cheraih pada Khamih lepaih.

Dalam kejadian kira-kira pukoi 4. 30 petang tu, Bella, 23, bersama ibunya ghamai dok kata mencari Aliff dan mendapati dia bersama soghang pelakon baghu iaitu Afifah Nasiaq di pusat hiburan berkenaan. Rakaman kamera litaq tertutup CCTV turut menjadi tulaq apabila kelihatan individu macam Aliff Aziz dilihat berpimpin tangan dengan soghang pompuan dalam kelab karaoke berkenaan.

ms


Nampaknya Ghamai Artis Artis Dah Mula Upload Statuih Jangan Ganggu Sumai Kami Di Instagram

Nampaknya Ghamai Artis Artis Dah Mula Upload Statuih Jangan Ganggu Sumai Kami Di Instagram
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme