cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Muzik Video Lagu Abang Nak Tegoq Palin Mewah Di Malaysia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 11:52:02
Kategori Berita | Sumber asal : Link


walaupun dihujani dengan pelbagai kritikan dan mendapat banyak dislike pada lirik video lagu terpalin baghu gandingan di antara dua usahawan kosmetik Malaysia, Datuk Aliff Syukri dan Nur Sajat yang bertajuk Abang Nak Tegoq tu tetap telah mendapat tontonan sebanyak lebih dari 2 juta oghang di YouTube. macam yang semua ketahui, Datuk Aliff penah kata yang muzik video lagunya tu akan dilaku di luaq negara dan baghu-baghu ni menerusi akaun Instagram, Datuk Aliff dan Sajat la nih kelihatan sedang sibuk menyiapkan muzik video lagu depa tu.

Dan, yang pastinya, lokasi penggambaran muzik video tu jugak bukan sebarangan pasai menurut caption Datuk Aliff, muzik video arahan Yusry KRU tu akan diadakan di tiga negara berbeza dan ia jugak ghamai dok kata bakai menjadi muzik video palin termahai di Malaysia. Wah, bukan calang-calang tau, walaupun mendapat kecaman, banyak dislike dan terpaksa berhadapan dengan cuaca yang teramat sejuk di luaq negara tapi tu semua tetap tak mematahkan semangat Datuk Aliff dan Sajat untuk menghasilkan muzik video depa.

konfem meletop-letop muzik video Abang Nak Tegoq tu nanti. Bertambah meletop bila Sajat ghamai dok kata akan menari dalam muzik video tu. konfem bertambah-tambah ghasa tak sabaq netizen menanti muzik video terlajak mahai di Malaysia tu keluaq. utaranews. com


Muzik Video Lagu Abang Nak Tegoq Palin Mewah Di Malaysia

Muzik Video Lagu Abang Nak Tegoq Palin Mewah Di Malaysia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme