cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Msi Memperkenaikan Monitoq Dengan Paparan Melengkung 32 Inci Msi Optix Ag32c


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-13 20:14:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


MSI sebuah jenama yang cukup femes dengan komponen-komponen PC dan laptop-laptopnya, dan la nih, setelah mengembangkan portfolio depa dengan alat kawalan permainan depa, MSI jugak bakai mai dengan sebuah monitoq gamin yang baghu dengan MSI Optix AG32C, sebuah monitoq yang mai dengan paparan melengkung. Monitoq MSI Optix AG32C ni mai dengan paparan bersaiz 31.

5 inci dengan resolusi Full HD 1920 1080 pixel dan mempunyai lengkungan 1800R yang serin digunakan oleh pembuat tv dan monitoq yang lain pasai lengkungannya yang cukup sesuai untuk penglihatan mata manusia. Paparan ni menggunakan panel VA Verticai Alignment yang mai dengan kadaq segar-semula 165Hz, masa tindak-balaih 1ms dan jugak mampu menunjukkan 85 peratuih warna NTSC dan 110 peratuih warna sRGB.

Dalam pada tu, monitoq Optix AG32C ni jugak mempunyai sudut pandangan yang cukup luas pada 178 darjah, dan menyokong teknologi paparan AMD FreeSync yang mengurangkan gagapan grafik apabila dipadankan dengan sebuah komputer yang menggunakan kad grafik AMD Radeon. Dari segi port pulak, monitoq Optix AG32C ni mai dengan sokongan untuk HDMI 2. 0, DisplayPort 1.

2 dan jugak Dual-Link DVI. Buat masa ni, tarikh pelancaran dan tanda ghega untuk monitoq ni masih dok belum lagi diumumkan.


Msi Memperkenaikan Monitoq Dengan Paparan Melengkung 32 Inci Msi Optix Ag32c
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme