cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Msi Infinite A Gamin Desktop Dengan Rekaan Mudah Dinaiktaraf


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-13 13:42:02
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Pada acara Computex yang lepaih MSI telah mengumumkan sejumlah banyaknya peranti yang memfokuihkan permainan. Satu lagi pengumuman menarik dari depa adalah MSI Infinite A, iaitu sistem desktop gamin yang secara keseluruhannya direka oleh MSI. Dari segi rekaan, ia mai dalam cesi tower dan direka bagi memudahkan penukaran komponen dalaman disampin memberikan identiti gamin .

Pada bahagian hadapan terdapat port USB-C, USB 3, USB biasa dan jugak port khusus untuk punca realiti-maya. Ia turut mempunyai lampu hiasan yang boleh dikawai oleh pengguna menerusi fungsi Mystic Light. Di bahagian belakang terdapat pemegang khusus untuk memudahkan cesi ni dibawak kemana-mana. Dibina untuk memfokuihkan desktop gamin, ia mempunyai spesifikasi cip Intel Core i7-7700 Generasi ke-7 dengan chipset Intel B250.

Kapasiti RAM boleh dimuatkan sehingga 64GB DDR 4 2400 MHz dan kad grafik MSI dengan pilihan GTX 1080 8GB GDDR5X atau GTX 1070 8GB GDDR5 dan diletakkan secara menegak berbeza dengan kebiasaan. Diataih kekuasaan ni, ia turut menyokong paparan 4K dan jugak penggunaan realiti-maya. Untuk punca storan yang pantaih, ia menyokong NVMe PCI-E Gen3 SSD berkelajuan sehingga 2.

2GB per saat dengan sokongan Intel Optane. Sistem yang beroperasi menggunakan Windows 10 Home ni menggunakan sistem penyejukan Silent Storm Coolin 3 dan komponennya mempunyai ketahanan Military Class 5 bagi menjamin prestasi. Fungsi-fungsi lain yang biasa ditemui pada produk MSI turut disertakan, macam sistem audio Nahimic 2. 0 , MSI Command Center, MSI Gamin LAN Manager, Xsplit Gamecaster dan bermacam lagi.

ni merupakan model pertama dalam siri Infinite dan barangkali pada masa akan datang MSI bakai mai dengan penawaran gamin desktop dalam cesi tower. Buat masa ni takdak sebarang maklumat berkenaan ghega dan kesediaannya di pasaran tempatan.


Msi Infinite A Gamin Desktop Dengan Rekaan Mudah Dinaiktaraf
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme