cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Model Adidaih Dibantai Pasai Kaki Berbulu


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-12 08:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


baghu-baghu ni soghang model Sweden telah menjadi bahan kritikkan pasai menunjukkan kakinya yang berbulu. Arvida Bystrom dipilih untuk menjadi model untuk kasut terpalin baghu keluaran Adidaih iaitu Adidaih Superstaq. Berikutan pelancaran kasut terpalin baghu tu jugak, Adidaih telah mengeluaqkan satu video di Youtube yang menunjukkan Arvida mengayakan kasut Adidaih Superstaq tu.

Malangnya, video yang diupload pada hujung bulan September tu tak mendapat reaksi yang positif daripada netizen pasai ghamai menganggap model yang berumoq 26 tahunn tu tak feminin pasai kughang menjaga kakinya. Disebabkan penampilannya tak macam model-model lain yang sentiasa menjaga penampilan diri depa, dengan memakai pakaian yang kemaih serta mencukoq segala bulu yang terdapat pada badan depa, Arvida telah dibantai netizen.

Arvida jugak mendakwa yang dia akan mendapat pelbagai komen yang tak berapa baguih daripada netizen setiap kali dia memuat naik gambaq di Instagram. Malah, Arvida jugak akan menerima pelbagai mesej berbaur kritikan serta ugutan. Malah, terdapat jugak soghang individu yang tak bertanggungjawab telah mengugut ingin merogol Arvida. Namun, Arvida memilih untuk tak dok pikiaq masalah tu dan menganggap oghang ghamai masih dok belum boleh menerima kesamaan jantina.

cheq berasa selesa dengan badan cheq, dan cheq ghasa takdak apa yang salah dengannya. Pihak Adidaih jugak turut campoq tangan dalam hal ni dengan menulih di Instagram depa yang Arvida Bystrom adalah salah satu karaketer pompuan yang kuat pasai dia berani menyoai maksud feminih dan jantina di dalam masyarakat. Hal tu jugak telah menjadi penyebab utama awatlaa Adidaih memilih Avida untuk menjadi model Adidaih Superstaq.

Semetara tu, Arvida Bystrom memang dah femes di Instagram dengan jumlah followes mencecah 202 ribu. Di dalam setiap gambaq yang dimuat naiknya, Arvida tak malu untuk menunjukkan bahagian-bahagian badannya yang tak dicukoq dan dipenuhi bulu dengan penuh keyakinan. utaranews. com


Model Adidaih Dibantai Pasai Kaki Berbulu
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme