cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Miliki Samsung Galaxy Note8 Serendah Rm 115 Sebulan Menerusi Celcom


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-10 19:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Sejak dari tahun lepaih Celcom telahpun menawaqkan cara termudah untuk memiliki telefon pintaq terkini iaitu EasyPhone daripada Celcom. Pengguna hanya perlu membuat bayaran bulanan pada ghega yang rendah dan mampu dibayaq. Terkini, depa telahpun menawaqkan Samsung Galaxy Note8 pada kadaq RM 115 sebulan. Telefon Samsung Galaxy Note8 merupakan telefon flagship terkini dari Samsung, yang memfokuihkan kepada kategori phablet, penggunaan S-Pen, cip pemprosesan yang lebih pantaih serta dilengkapkan dengan paparan Infinite Display yang memberikan sudut pandang yang lebih baik, dan jugak merupakan peranti pertama Samsung yang membawakan penggunaan Dwi-Kamera yang menyokong penstabil imej optikai.

Baca: Ulasan Samsung Galaxy Note8 Samsung Galaxy Note8 dijuai pada ghega RM 3,999 dan barangkali ia satu nilai yang agak besaq. Namun apabila hampa membeli melalui Celcom, ghega pemilikan peranti adalah lebih mampu milik dan hampa hanya perlu membayaq ansuran serendah RM 115, bergantung kepada pelan Celcom yang hampa gunakan. kalau hampa menggunakan Celcom FIRST Platinum Pluih, hampa akan membayaq pada ghega RM 115 manakala kalau hampa menggunakan pelan FIRST Gold Pluih, bayaran bulanan adalah sebanyak RM 98.

macam peranti lain yang ditawaqkan menerusi program EasyPhone, hampa jugak boleh menambah RM 35 untuk perlindungan peranti. Perlindungan peranti ni turut merangkumi keh kecurian dan ragut, keh pecah rumah, kemalangan peranti secara tak saja-saja. Malah Celcom jugak akan datang ke lokasi hampa bagi ambik peranti yang mengalami kerosakan hat sama dok habaq tadi dan menggantikannya.

hampa boleh mendaftaq untuk mendapatkan Samsung Galaxy Note8 tang mana-mana cawangan rasmi Celcom dan jugak Bluecube. Untuk maklumat lanjut berkenaan tawaran ni, layari laman rasmi depa la la nih. Beli: Samsung Galaxy Note 8 Menerusi Celcom EasyPhone Penafian: Advertorial Dari Celcom


Miliki Samsung Galaxy Note8 Serendah Rm 115 Sebulan Menerusi Celcom
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme