cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Mesin Pencetak Mudah Alih Hp Sprocket Mai Di Malaysia Pencetak Gambaq Poket Berharga Rm599


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-11 17:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Mesin pencetak gambaq mudah-alih bukanlah sesuatu yang baghu di kelompok pengguna-pengguna teknologi tegaq di Malaysia, tapi pilihan yang ada di pasaran tadaklah begitu banyak. HP Malaysia la nih baghu saja mengumumkan kehadiran pencetak gambaq mudah-alih HP Sprocket. Pencetak HP Sprocket ni mampu mencetak gambaq bersaiz 2 x 3 melalui peranti-peranti pintaq pintaq dengan aplikasi HP Sprocket Android dan iOS.

Melalui aplikasi ni, pengguna-pengguna jugak boleh menambah emoji, sticker, penuraih dan sebagainya. Aplikasi dan pencetak ni menyokong format fail imej JPEG, GIF dan PNG tanpa sebarang masalah. Cetakan HP Sprocket ni jugak cukup menarik sekali, pasai ia menggunakan kertaih HP ZINK yang mempunyai beberapa kegunaan yang berbeza. Ia bukan saja berkesan sebagai gambaq gambaq yang kalih comot, ayaq dan ghelah, tapi jugak boleh digunakan sebagai pelekat yang boleh ditampai di pelbagai permukaan, macam telefon dan jugak laptop.

Pencetak HP Sprocket ni sudahpun tiba di pasaran Malaysia pada ghega RM599 dan mai dalam rekaan warna putih, hitam dan merah.


Mesin Pencetak Mudah Alih Hp Sprocket Mai Di Malaysia Pencetak Gambaq Poket Berharga Rm599
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme