cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Menikah Dengan Lelaki Kaya Izara Aishah Bebai Ghamai Dok Kata Tak Perlu Gheja Dan Hanya Goyang Kaki Dirumah


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 18:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


ghamai dok kata sebagai pelakon yang tak aktif di media so-siall sehingga payah untuk diterima berlakon gara-gara isu hat sama dok habaq tadi, Izara Aishah sejak kebelakangan ni nampaknya dah mula rajin memuat naik statuih di akaun Twitternya. Hari ni, Izara menarik perhatian ghamai apabila melampiaskan ghasa bebai masa ghamai dok kata beliau hanya perlu duduk rumah dan goyang kaki pasai dah menikah dengan lelaki kaya.

Umum mengetahui suaminya, Adib Khalid bukan saja berasai daripada keluarga yang berada tapi Adib sendiri berjaya dalam kariernya . Hakitnya, Izara adalah soghang pompuan yang tak mau terlalu bergantung hidup dengan lelaki. Berikut adalah tweet Izara dan balaih netizen terhadap isu berkenaan:- Zaman la la nih pompuan seharuihnya lebih berdikari dan tak teruih mengharapkan lelaki.

tak kisahlah menikah dengan oghang kaya atau sebaliknya. pernikahan tu ibarat satu perjudian hidup, kalau berlaku apa-apa tadaklah seseoghang pompuan tu akan teruih tersungkoq kalau mempunyai wang simpanan depa sendiri. Apa pulak komen hampa?


Menikah Dengan Lelaki Kaya Izara Aishah Bebai Ghamai Dok Kata Tak Perlu Gheja Dan Hanya Goyang Kaki Dirumah

Menikah Dengan Lelaki Kaya Izara Aishah Bebai Ghamai Dok Kata Tak Perlu Gheja Dan Hanya Goyang Kaki Dirumah
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme