cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Memang Dah Lama Tak Puas Hati Dengan Kau Najdi Tarik Diri Dari Unic Pasai Berkelai Dengan Bazli


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-10 00:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sejak menyertai program pertandingan nasyid Gema Gegaq Vaganza 2017, nama kumpulan UNIC kembali bersinar ataupun di angkat semula dan mendapat peminat baghu terutama sekali golongan muda. ghamai yang tau, keakraban ahli kumpulan ni yang terdiri daripada Fakhrul, Bazli dan Najdi tak dapat disangkai lagi. Namun, peminat depa menerima berita yang agak menggempaqkan apabila Najdi ghamai dok kata telah menarik diri daripada UNIC pasai timboinya salah paham bersama Bazli.

Malah, upload Nadji dengan kapsyen Aku memang dah lama tak puas hati dengan kau menguatkan lagi dakwaan penarikan dirinya tu. Nadji menerusi portai Harian Metro mengakui postin hat sama dok habaq tadi ditujukan kepada Bazli dan habaq beliau payah untuk bekerja dengan Bazli yang disifatkan soghang yang suka cakap lepaih.

cheq mau tarik diri sebab ada isu. Sebenaqnya cheq berkelai dengan Bazli. Tak tau nak cakap lagu mana. Isu ni dah lama dan cheq ghasa bekerja dengan Bazli sangat payah sebab dia soghang yang suka cakap lepaih. Bagaimanapun, cheq takdak masalah dengan Fakhrul. Kesabaran cheq dah mencapai had dan berharap keputusan tu memberi keselesaan kepada perjalanan kerjaya Unic selepaih ni.

Semestinya peminat UNIC bersedih dengan keputusan mengejut Nadji. Walaubagaimanapun, kami tetap berharap semuga perkara ni tak berpanjangan dan semoga pergadohan depa ni dapatlah diselesaikan dengan baik.


Memang Dah Lama Tak Puas Hati Dengan Kau Najdi Tarik Diri Dari Unic Pasai Berkelai Dengan Bazli

Memang Dah Lama Tak Puas Hati Dengan Kau Najdi Tarik Diri Dari Unic Pasai Berkelai Dengan Bazli
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme