cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Maxih Menambah Kuota Data Untuk Pengguna Maxisone Plan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 11:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Maxih hari ni dilihat telah menaik-taraf penawaran kuota data untuk semua pengguna MaxisOne Plan sebanyak 10GB berbandin dengan sebelum ni. Penaik-tarafan ni dilaku secara automatik oleh Maxih, dan hampa akan dapat tengok kemaskini pada akaun hampa bermula hari ni. la nih, MaxisOne 98 menawaqkan data sebanyak 30GB yang mana dibahagikan kepada dua, iaitu 15GB untuk sepanjang bulan, dan 15GB lagi untuk hujung minggu.

Perkara sama jugak untuk MaxisOne 128 dengan jumlah 40GB, MaxisOne 158 dengan 50GB dan MaxisOne 188 dengan 60GB. Walaubagaimanapun, pada masa yang sama pengguna turut diberikan pilihan untuk mengabungkannya dengan tambahan RM10 sebulan. Sebagai contoh, sekiranya hampa menambah bayaran sebanyak RM10 sebulan, hampa boleh gabungkan data 15GB 15GB pada pelan MaxisOne 98 menjadi 30GB keseluruhan dan digunakan sepanjang bulan.

Penambahan ni hanya untuk MaxisOne 98 saja menjadikan jumlah RM108 untuk 30GB sebulan. Sementara untuk pelan MaxisOne yang lain, penawaran data adalah untuk sepanjang bulan tanpa perlu menambah sebarang bayaran. Bagi pengguna MaxisOne Plan, hampa boleh menyemak akaun hampa bermula hari ni untuk tengok penaik-tarafan dan penambahan data ni.


Maxih Menambah Kuota Data Untuk Pengguna Maxisone Plan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme